Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha nem lesz már orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz már orgazmusom vele?

Figyelt kérdés
A párom viccből meglepett egy vibrátorral, mert állandóan Szex és New York-ot néztem és ugye ott ez egy állandó téma. Aztán gondoltam kipróbálom, ha már van... Kb. 3x, 4x használtam és egész jó is volt, habár egy picit furin éreztem magam egy mű pénisszel. De nem is ez a lényeg... A következő alkalommal, amikor a párommal voltam, még csak az orgazmus közelébe sem kerültem, pedig eddig ilyen probléma nem volt. Se szeretkezés közben, sem orális szex közben nem tudok a csúcsra jutni már. Biztos vagyok benne, hogy a vibrátor az oka, mert az sokkal intenzívebb, mint pl. az orális szex. A párom is teljesen ki van ettől az egésztől, meg én is, mert eddig annyira jó volt együtt és persze most is csodálatos, de nincs orgazmusom. A kérdésem az az lenne, hogy szerintetek, ha már leálltam vele, akkor egy idő után lehetséges, hogy újra legyen orgazmusom a párommal??? Annyira félek, hogy soha többé nem jön össze :'( Úgy bánom ezt a vibrátor dolgot :((
2011. jún. 14. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne bánd,tedd félre a vibrit.Vissza fog állni a normál rend,nyugi.
2011. jún. 14. 15:42
 2/7 WhiteLabel ***** válasza:
100%
Elvileg egy idő után ismét alkalmazkodik a tested a párodhoz, nem lesz gond, csak ne görcsölj rajta.
2011. jún. 14. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt valószínüleg a legnagyobb probléma, h bebeszéled magadnak, azt, h a vibrátor miatt már nem lehet orgazmusod a pasiddal. Ha szex előtt/közben is erre gondolsz, akkor nem is fog sikerülni.
2011. jún. 14. 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen én is arra is gondoltam, hogy mivel ezen stresszelek, hogy lesz-e, vagy sem, emiatt sem sikerül... Jaaj remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba!!!
2011. jún. 14. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Talán kössétek össze először a kettőt, és kérd meg a párod, hogy huncutkodjatok egyet a vibrátorral, ha már megvette...

Nem csak egyedül lehet alkalmazni.

Ha a lelki görcs feloldódik benned, és megint élvezed vele a szexet, könnyebb lesz a vibrátor nélkül is.

2011. jún. 14. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Tedd le a vibrit, és hanyagoljátok a szexet pár napig. Ha húzzátok egymást a szünet alatt az csak jót tesz. Legközelebb akkor szexeljetek, ha már nagyon-nagyon kész vagy. Majd ez rendbe tesz.
2011. jún. 14. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A hüvely ugyanis a vibrációs rezgések által hozzászokik az erős ingerléshez, amit viszont a férfi – testi adottságai miatt – megint csak nem tud prezentálni neked. Ez pedig sajnos komoly orgazmus problémához vezethet. Te ugyanis tudod, hogy képes vagy elérni a csúcsot, hiszen egymagadban sikerül. De partnerrel… sajnos sikertelen vagy. Ebből következik, hogy szinte újra kell tanulnod az orgazmust.
2011. jún. 16. 13:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!