Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit mondtok egy 17 cm farok elég e nagy? és ha le van borotválva akkor jobb?
Figyelt kérdés
Szerintetek a méret jo ? és ha le van borotválva a ször ottan lent az egy elöny ? Irjatok normális válaszokat , korot és nemet !2011. jún. 14. 15:36
1/4 anonim válasza:
Nekem már nagy lenne. A barátomé 16 cm, és azzal is fájdalmat okoz, ha nagyon vadul szexelünk, és így pózt kell váltani sokszor...
Nekem tök mindegy, hogy borotvált-e, a tulajdonos számít :D Viszont a borostás szúr, így jobban szeretem ha szőrös (nem szokta a barátom teljesen leborotválni, csak rövidíteni néha)
20/L
3/4 anonim válasza:
lesz@rom a farok méretet ha egy idiota lábai közt lóg!Lehet hogy valakinek 18 a mérete,de egy idiota seg.gfej!Nem nem számítt a méret!
25/L
4/4 anonim válasza:
ha a farkad méretnénél vagy leragadva, az már régen rossz! hasznáni kellene, nem méregetni! ha használni nem tudod, lehet neked 50 centis is, ha csajod lelép egy 12-essel, mert nem tud veled elmenni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!