Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól lehet bajom? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól lehet bajom? Többi lent

Figyelt kérdés
feldugtam magamnak egy testápolót..és egy pezsgőtablettás dobozt..persze nem egyszerre .. és arra lennék kíváncsi hogy lehet-e tőle valami bajom?! köszi a normális válaszokat.
2011. jún. 14. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány vagy?

és hova dugtad?

2011. jún. 14. 15:08
 2/6 anonim válasza:
hát szerintem semmi bajod nem lehet, azon kívül, hogy valami fertőzést el ne kapj. nem tudom mennyire voltak tiszták azok a tárgyak.. meg ha a testápolót használják, általában a flakon is krémes lesz és az okozhat irritációt.. de szerintem inkább próbálkozz mással :)
2011. jún. 14. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a cuccok tiszták voltak, és nem sértettek fel akkor nem. De szerintem szerezz egy vibrátort, vagy húzzál óvszert a háztartási felszerelésekre amiket fel szándékozol dugni.
2011. jún. 14. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
istenem...
2011. jún. 14. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy megmostad-e előtte. Gondolj csak bele, mi az amit manapság mosatlanul bevennél a szádba? Na azt teheted lentre is. Inkább vegyél egy vibrit, és tartsd higiénikusan.
2011. jún. 14. 15:12
 6/6 A kérdező kommentje:

lány vagyok és nem sértett fel semmit!

a cuccok tiszták voltak..megtöröltem őket használat előtt és után.

2011. jún. 14. 15:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!