Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-32 éves srácok, tetszenek nektek a kis mellű (de amúgy nagyon jó alakú) lányok, vagy felejtős az olyan?
Igen, a többségnek tetszenek, mondjanak bármit is. Tesznek egy pár gúnyolódó megjegyzést egymás közt, de amikor már a kezedet fogják, te vagy álmaik nője.
Nekem is volt kis mellű barátnőm, imádtam!
Igen!
Ha jó a teste feszes szép ennivaló hasika, jó segg,
És e mellett a lényeg, kifejezetten az én számomra! Hogy legyen szép közepesen hosszú haja, szép és kedves arca.
27/f
(pont beleesek a korhatárolódba:))
Mondjuk nekem is kicsi a cicim,és többen tettek már rá megjegyzést,de vannak akiknek bejön.
De egy párkapcsolat nem azok múlik,ha valaki szeret,akkor az szeret úgy is ha kicsik.
Őszintén szólva éppen az olyanok tetszenek jobban, de általában a mellméret eléggé hidegen hagy.
27/F
15:26-os vok.
Bocs, hogy így foglalkozok, de egy duci lány vagy egy kövér lány nagy ducis mellekkel az taszít! (mármint engem, bocs)
Szóval ha nagy mellei vannak, de zsírpárnás a lába, nem látni a köldökét akkor az pápá!
1000x inkább egy kisebb mell, és jó testalak, testforma, mint egy nagy duda molettebb nővel....
Manapság ez változott, és nem az van mint 10-20 éve, hogy a nagy dudákra buknak a férfiak...(mármint a többség)
Ez régen volt, ma már inkább kicsi vagy kissebb formás.
Barátnőm magas,vékony és kicsik a mellei. A szexuális életünk nagyságrendekkel jobb, mint mint az eddigi csajokkal, pedig volt olyan barátnőm akinek hatalmas mellei voltak.
Szerelmes vagyok belé és teljesen elégedett vagyok vele, akkor is az lennék, ha felszedne pár kilót. A lényeg, hogy nagyon izgatónak tartom és nem hiányzik, hogy nagyobbak legyenek a cickói :) Ez sokad rendű dolog egy kapcsolatban és ismerkedéskor, randik alatt sem nézegettem, hogy milyen méretekkel rendelkezhet.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!