Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtátok már az Artizia nevü fogamzásgátló gyógyszert? Mi a tapasztalatotok? Elofordult hajhullás a ti eseteteken is? Ha tudtok megoldást a problémámra, megosztanátok velem?
Nekem nem hullott tőle.
Telly Savalas
Én 5 hónapig szedtem.
Eleinte nekem is volt mindenféle folyásom de rendeződött. A hajam azelőtt is hullott úgyhogy nem volt újdonság.
A jó oldala:hogy amig szedtem 10kg-t fogytam-nem afogamzásgátlótól de mintha csökkentette volna az éhségemet. Mikor abbahagytam visszeszedtem...
A rossz oldala-hogy eleinte csak a kedvem ment el a szextől aztán már be sem tudtam nedvesedni, fájdalmas lett a szex, és egy kényszer-ezért abbahagytam. Utána rendesen menstruáltam a de a fogamzásgátló miatt összeszedtem pár hüvelygombát (tudom szörnyen hangzik-de nem biztos hogy mindenkire igy hat) és a mai napig még nem normális a szexuális életünk, még a páromat is kezelik-ott tartunk.
Úgyhogy ha bármi rendellenességet tapasztalsz, ne várj hónapokig-menj el az orvoshoz, és kérd ki a véleményét!
Én már szedtem Vreya-t és Minervát is-hát nekem egyik sem vállt be-de már nem is baj-mert azt sem bánom ha jön a baba:)
Köszönöm a terjedelmes válaszod, sokat segitett. Én már szintén abbahagytam, bár regisztráltam egy másik oldalra, ahol orvos válaszolt, és ő azt ajánlotta, hogy előbb vizsgáltassam ki a vérem, mert egyéb más okai is lehetnek a hajhullásnak. A pajmirigyre is utalt, aminek aztán utánaolvastam..., hát eléggé elrettentő dolgokat irt. Viszont mivel külföldön dolgozom, most egy ideig nem fogok eljutni orvoshoz, addig meg jobbnak láttam nem szedni. De amint hazajutok, megejtem azt a vizsgálatot. Ki tudja?!
Remélem, hogy te mi előbb megszabadulsz a problémáidtól, és újra helyreáll a pároddal a szexuális életed. Sok sikert és kellemes nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!