Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt, lányok?
Ez nem egy kiskamasz hisztizése, hanem egy felnőtt férfi teljes döbbenete.
Mi vezet rá benneteket, hogy szerelem nélkül csókolózzatok egymással? Miért kell leszbizni, ez miért buli nektek? Hogy tudtok tükörbe nézni egy-egy ilyen eset után? Hol maradnak a valódi, mély, komoly érzelmek?
24/F
Bocsáss meg, de azt hiszem, nem ismerlek, így a "baba" megszólítást, kérlek mellőzd.
Azt azonban leírhatnád, miben vagyok eltévedve. Természetesen a szokások és a közerkölcs nem mindenhol pontosan így alakult a generációk alatt, az én ismeretségi körömben azonban igen.
Vagy ha másban lennék eltévedve: írd meg légy szíves, miben?
"22 éves vagyok, és tény, hogy több barátnőmmel csókolóztam."
Miért csináltad? Épp ez a kérdés: mi vezetett rá téged, hogy ilyesmit megtegyél?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29
Mintha én írtam volna. Teljes mértékben egyetértek.
Én azt nem értem, hogyha sokan úgy hiszik, hogy ezeket a dolgokat már "lehet", akkor miért kell rögtön alap dolognak beállítani, hogy ne álszenteskedjünk már.
Én pasival sem csókolózom úgy, hogy nem érzek iránta semmit, nem hogy lánnyal...
14:31 vagyok.
67%: Ezek szerint a te családod más vidéken élt. Ebben az esetben amit írtam, az egy generációval korábban volt. A lényegen nem változtat.
kérdező: először kíváncsiságból csináltam. Olyan vagyok, aki szeret tapasztalatot szerezni mindenről, miért pont ez lenne kivétel? Alapelvem, hogy mindent kipróbálok, ami nem árt, és csak utána ítélem meg.
Később volt olyan barátnőm, akit nagyon szerettem, és elköltözött Amerikába. Valahogy egyszerűen muszáj volt megcsókolni, mielőtt elment. Tudom, ez is valahol betegesnek számít.
És volt még egy, akivel komolyabb vonzalom is volt köztünk.
Nem vagyok leszbikus, sem biszex. Ezeket a csókokat nem látta senki, nem arról szólt, hogy mindenki minket nézzen.
Látom, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, mert egyébként a bulikban leszbiző tizenévesek sem értenének egyet azzal, amit leírtam. Nem baj ez, viszont nagyon jó lenne, ha aki elolvassa, elgondolkozna egy kicsit azon, hogy talán nem egyedül az az üdvözítő, ahogy ő látja a dolgokat. Egyből egy hatalmas világ nyílik ki előtte, ami végtelenül érdekes és izgalmas. Kár ezt nem észrevenni.
Nem azt mondom, hogy minden lány csókolózzon a barátnőivel. De nem muszáj így ítélkezni.
"Tudnak egymásról,sőt néha hármast is benyomunk"
Jó kis kamu.
Eléggé szánalmas dolog úgy kitünni a tömegből és belevalóst játszani, hogy a lányok egymást csókolgatják. És az utcán is végig mentek kézen fogva?
Ez a média miatt is van, és mivel a leszbiket mindig jobban elfogadták mint a b*zikat. Már lassan az a menő csaj ha leszbizik. Bezzeg ha fiúk csinálják ezt, akkor az egész környéken utálják és lenézik őket.
Én is láttam ilyen lányokat bulikban. Meg kocsmában is simogatták egymást mindenki szeme láttára. Látszott rajtuk élvezték, hogy nézik őket. Egy parkban is láttam lányokat padon ülve csókolózni. Vissza is fordultam jól látok-e.
Nagyon megváltozott a világ...
Hali!
Én 27vagyok, és én is megcsókoltam már a legjobb barátnömet, bár akkor még 18voltam...
Sokat beszélgettünk a srácokról, meg a szexröl - persze ittunk is egy kicsit amikor nála aludtam- és elkezdtünk a csókolózásról beszélgetni, és hogy ki kéne próbálni hogy milyen lehet az egy lánnyal csókolózni...
Egyszerüen kiváncsiak voltunk arra hogy, mennyiben különbözik egy, fiúnak adott csóktól...és tényleg más.
Bár meg kell hogy mondjam öszíntén, úgy teljesen józanon biztosan nem csinálnám....egyszer érdekes volt, de hogy öszínte legyek nincs ilyen irányú vonzalmam söt, igaziból viszojgok a dologtól...
Szóval nálam anno kíváncsiság volt.
A sok ribi meg aki csinálja, egészen egyszerüen fel akarja magára hívni a figyelmet, vagy azt gondolja hogy ettöl nagyon menö lesz a srácok szemében, és mivel nincs mása amivel egy srácot megtudna fogni...hát azt gondolja hogy ettöl majd kapós lesz.Sok tahó srác meg erre van ráizgulva, mert ugye a pórnon felnött tiniknek ez a "normális"...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!