Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nyáron szoktatok bugyit hordani?
Figyelt kérdés
Aki nem hord annak érdekelnének a tapasztalatai és az életkora. Koszi2011. jún. 14. 13:27
21/29 anonim válasza:
Nyáron a tanga jön számitásba :D xDDD olyan mintha nem is lenne,de mégis van :D
22/29 anonim válasza:
De okos kérdés. Aztán menstruáció alatt mutassa a vér az utam, mi?:D
23/29 anonim válasza:
Nem én nem hordok. Sőt még ruhát sem és egésznap pucéran járkálok otthon és amikor a barátaimmal talizok akk is max 1 zoknit veszek föl. Hidd el felemelő érzés..
25/29 anonim válasza:
én otthon bakancsban permetezőtáskában vegyiszemüvegben köntösben járok bugyi nélkül 72/L
26/29 anonim válasza:
Nem szoktam.Jól szellőzök legalább,lehet villantgatni stb.
14L
27/29 anonim válasza:
Nem szoktam én sem hordani nyáron nagy melegben.Nem izzadok úgy és szellőzök,szabadabbak érzem magam.
36L
28/29 anonim válasza:
nem én nem szoktam hordani... sőt ruhát se és úgy szoktam elmenni a boltba (najó télen max 1 zoknit)... hidd el felemelő érzés
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!