Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19-20 éves lánynak mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 éves lánynak mekkora lehet a sexigénye?

Figyelt kérdés
tudom, hogy mindenkinél eltérő lehet de én nagy általánosságban kérdezem, hetente?naponta egyszer többször? várom a tapasztalatokat :D köszi
2011. jún. 14. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a tapasztalataim szerint,napi többszöri :)
2011. jún. 14. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Annyira alkattól függ. Ismerek olyat aki hetente egyszer, meg olyat aki napi többször.
2011. jún. 14. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem pl. heti max. 3, mert nem bír többet a nemi szervem, kidörzsölődik :S

19/L

2011. jún. 14. 13:18
 4/8 A kérdező kommentje:
alkattól? XD normál alkatú olyan pont jó :D talán picit vékonyabb mint kéne de ezt lehet csak én látom így, kidörzsölődik? :D sikosíts
2011. jún. 14. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Könnyű úgy mondani, hogy nem vagy allergiás a síkosítókra ;)
2011. jún. 14. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem testalkattól. -.-' Bár inkább úgy kellett volna írnia, hogy egyéntől függ.
2011. jún. 14. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:27

Amíg gumit használtunk nekem is kellett síkosító, de iszonyúan csípett, nagyon rossz volt... Utánaolvastam, és van olyan, hogy olaj alapú síkosító. Ezt mondjuk óvszerhez nem ajánlott használni, mert kárt tehet az óvszer anyagában. Viszont állítólag nem vált ki érzékenységet meg allergiát, szóval ha szedsz fog.gátlót próbáljátok ki. Nem emlékszem már honnan, de netről lehet rendelni, sehol máshol nem találtam.

2011. jún. 14. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindennap igénylem és maszturbálok sokat is. Kielégülök, nem arról van szó h nem csak kell az érzés, mindíg több és több...napi 3 is jöhetne.

19L

2011. jún. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!