Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyitottak már rád maszturbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rád maszturbálás közben? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Épp hol tartottál? :P elmenni készültél vagy hol?? mit reagáltál mikor benyitottak ?? hogy magyaráztad ki magad? xD Szóal fejtsétek ki légyszi !! :D
2011. jún. 14. 12:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Még nem , csak majdnem xDD. Benn vok nagyban a szobában, hirtelen kinyilik az ajtó,osztálytárs csaj jött be az anyagért mert hiányzott, én meg gyorsba gatya fel meg minden és épp akkor élveztem el xDD majdnem lebuktam .de szar xd
2011. jún. 14. 12:29
 2/16 A kérdező kommentje:
xD adrenalin akkor meg volt xD
2011. jún. 14. 12:30
 3/16 tsz-tag ***** válasza:
én régen ügyeletes voltam általános suliba és a folyosón a padba recskáztam...sokszor nyiltak az osztálytermek ajtajai:D
2011. jún. 14. 12:32
 4/16 anonim ***** válasza:
Elsőnek: Miért nem vontad őt is bele a "játékba" :D Amugy nekem sosem volt még,max a barátnőm...de akkor beszállt ő is és kész...:D Szóval ilyenen NO Para :D:D:D
2011. jún. 14. 12:33
 5/16 A kérdező kommentje:
suliba recskázni az vicces dolog xD veszély is fent áll :P XD
2011. jún. 14. 12:33
 6/16 anonim válasza:
79%
suliba tesi öltöző és bejött a tanár és egy hajszál híán majdnem észrevett :S és majdnem elmentem
2011. jún. 14. 12:38
 7/16 A kérdező kommentje:
pf... mindenki a suliba szinte? xD sohasem merném ott :S de azért jó olvasni a történeteket! x)
2011. jún. 14. 12:41
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Vajon mi lett volna, ha f@szverés helyett inkább megtanulsz rendesen írni?.... Bele se merek gondolni...
2011. jún. 14. 12:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Rám nyitottak már...:) De én nem csináltam semmit, úgy csináltam mintha vakartam volna a puncim és hülye fejjel vigyorogtam az emberkére hogy HEEELLOOO nem jösz beljebb? Kb ennyi és zavartam elment XD Ez itthon volt.
2011. jún. 14. 13:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyszer a suli aulájában csináltam (szünetben) és hallottam h jön egy osztály de akkor meg hirtelen annyira izgalmas lett a helyzet h elkezdtem spriccelni a pólómra. Így előre görnyedtem mint ha fájna a hasam h ne látszódjon semmi... Hát elég cinkes volt, paráztam rendesen.
2011. jún. 14. 13:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!