Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel hamarabb?
Sziasztok!
3 Éve vagyok együtt a párommal. Egy ideje elég nehezen izgul fel. Próbáltam sztriptizelni neki és simogatni magam, ez bejön, de nem akarom 30 percen át riszálni magam meg simogatni minden szeretkezésünk előtt.
Az alakommal semmi baj az nem lehet probléma.
Valakinek volt esetleg hasonló gondja?
A párommal beszéltünk róla, azt mondta h elég fáradt hozzá. De ha meg táncolok beindul. De mint írtam ez fél óra és eléggé fárasztó is.
Tudtok valami jó módszert ami hamar felizgat?
Értelmes válaszokat szeretnék. Köszönöm.
27/L
Persze, hogy ha fáradt, akkor nem megy neki. A férfiak sem olyanok, hogy meglátnak egy pucér nőt és már "harcra készek". Ha az agyukban "nincs valami rendben", akkor ahhoz kemény munka kell, hogy tudjon a szexre koncentrálni, hiszen végső soron náluk is agyban dől el az egész.
Én úgy tapasztaltam az elmúlt 3,5 év alatt, hogy ha a barátom fáradt, vagy stresszes, akkor bizony semmi nem segít, hogy gyorsan beinduljon, arra meg esély sincs, hogy Ő teperjen le. Az ilyesmit nem lehet erőltetni. Te kapásból benedvesedsz csókolózás közben, ha mondjuk előtte 12 órát dolgoztál és hullafáradt vagy? Gondolom nem.
Én vagy hagyom, mivel úgyis lesz még remélhetőleg sok- sok évünk szeretkezni (csak amiatt szoktam sajnálni, hogy egy héten 2-3szor tudunk csak együtt lenni) vagy esetleg megpróbálkozok azzal, hogy nekiállok orálisan kényeztetni. Ettől be szokott indulni, és kedvet kap a dologhoz- de persze ha fáradt, akkor az olyan pózok jöhetnek utána, amikben én mozgok többet. Sajnos ilyenkor nekem le kell mondani az orgazmusról, mert egyelőre hüvelyi úton nem megy, csak ha a barátom orálisan kényeztet- nyilván ha hullafáradt és csak az én kedvemért szeretkezünk, mivel imádok Vele szeretkezni, akkor egyszerűen nincs energiája hozzá, hogy még pluszban velem foglalkozzon 15-20 percet.
De az is előfordult már, hogy leállított már az orál közben, hogy inkább hagyjam, mert annyira fáradt, vagy pedig úgy fejeztem be neki.
Igazából ezen valószínűleg nem fogsz tudni változtatni, mert ahogy az elején is írtam, ez a férfiaknál is agyban dől el, és ha ott nem tud eléggé "felkészült" lenni, akkor nem fog menni percek alatt.
Úgyhogy én csak az orált tudom ajánlani, nálam 90%-ban bejön, és nem kell hozzá fél óra. :)
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!