Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire érdekel benneteket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdekel benneteket, hogy a barátnőtöknek mekkora a melle?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 17 éves lány vagyok, a barátommal még csak 4 napja járunk, és az a helyzet,hogy szégyenlős vagyok. az alakommal nincsen gond, mert sportos..és ha a jövőben lefeküdnénk,engem csak az zavarna,hogy az átlagnál kisebb mellem van. ti hogy vagytok ezzel,mennyire számit nálatok? légyszi irjatok,sztem kicsit önbizalomhiányos vagyok,de csak ez a problémám magammal.
2011. jún. 14. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem fontos a nagy mell.
2011. jún. 14. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a kisebb mellekkel :) Az a fő,a barátodnak tettszen...meg persze magadnak,és ez a legfőbb :) aki amugy így nem fogad el,vagy ezt nem nézi jószemmel...az nem érdemel meg :)
2011. jún. 14. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem számít, mekkora a barátnőm melle, ha egyébként egy elbűvölő személyiség. =) (Márpedig ha összejöttem vele, akkor annak kell lennie. :D)
2011. jún. 14. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha amúgy jó az alakod és nem vagy egy bányarém akkor a kis mell még akár jól is állhat de semmiképpen nem lehet akadály. Ebbe persze szerepet játszik az is, hogy a barátod mit szeret meg, hogy téged fog-e majd szeretni annyira (gondolom nem honlap az 5. nap akarsz vele lefeküdni :D), hogy ilyen apróságok ne foglalkoztassák, mert ha foglalkoztatni fogja akkor felületes lesz.
2011. jún. 14. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
engem nagyon érdekel de nem főképpen a mérete hanem az hogy sokat lássam :P
2011. jún. 14. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:
A barátod csak tisztában van vele, hogy neked mekkora a melled, hiszen az látszik pólón keresztül is.Szóval ezen nem kell aggódni egyáltalán, hiszen összejött veled...VELED.
2011. jún. 14. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézd, összejött veled, nem? Gondolom, a melltartódat nem tömöd ki zoknikkal, ergo van némi fogalma a mellméretedről, szóval no para. Engem pl nem érdekel a mérete, ha azért van (csak annyira, hogy nem legyen az az érzésem, hogy egy 10 éves kisfiúval szexelek), és nem csúnya (nem lóg nagyon, nincs órmótlan mellbimbója).
2011. jún. 14. 12:07
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) nem vagyok bányarém,mert csinos vagyok,csak ez a kis probléma zavar, de különben jól nézek ki,mert sokan megnéznek és tetszek nekik, és nem 5.nap fogok vele lefeküdni, azért várok vele 3 hetet kb.:)
2011. jún. 14. 12:07
 9/11 A kérdező kommentje:
és nem,nem tömöm ki xD
2011. jún. 14. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Na látod, no para :D
2011. jún. 14. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!