Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is tapasztaltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is tapasztaltátok már, hogy az a fiú, akinek a legnagyobb a szája, az ágyban egy nagy nulla?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem, de a bnőm igen, és az ellenkezőjét is...úgyhogy a fene tudja.
2011. jún. 14. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyszer.:D

A srác nagyon előadta magát. Az hagyján, hogy kb 1 óra kellett neki, mire kellően izgalomba jött (felállt neki), volt kb 8 cm-es a szerszám. Megkérdezte, hogy "Mit fogsz csinálni cicus?"

Hát gyűlölöm, ha cicusnak hívnak, úgyhogy nagyon bunkó voltam, és közöltem, hogy a 8 centivel semmit, amúgy meg hazamegyek.

2011. jún. 14. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
előző: jujj! :D
2011. jún. 14. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:

jajaja :DD állítólag fél európán és dél-amerikán keresztülment a srác. ezt az adottságait nézve meg is tudnám érteni, de hogy ha igaz is, nem ragadt rá semmi, az fix. ráadásul orvostanhallgató volt, mégis, a női anatómiából valszeg puskázott :D

volt egy ilyen megjegyzése, hogy "na, akkor keressünk izgalmas pontokat" nem hogy nem talált, de egyből a nőgyógyászati székben éreztem magam :D

2011. jún. 14. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. De hát biztos van ilyen is.
2011. jún. 14. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 10:17-es valaszolo sztorijahoz:

Mereven 8 cm-es a srac penisze es nemhogy gatlasos lenne miatta, meg durvan elo is adja magat es ugy tesz, mintha hatalmas lepedoakrobata lenne?! Ezt nem ertem! Ez mar nemcsak a lany partner atverese, de igen durva onbecsapas is, nem igaz?

2011. jún. 14. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam/tapasztalom!

Párom elég csendes, de az ágyban...hát nem cserélném le, az tuti! :P

Ez is olyan ...átvitt értelemben, hogy amelyik kutya igat, az nem harap :D (tiszetelet a kivételnek)

L/21

2011. jún. 14. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

11:36. Igen, én is így gondolom. Ő teljesen jónak gondolt mindent, azóta sem érti szerintem, hogy miért jöttem el.

Utána még vagy két hónapig keresett hetente 2-3x, hogy mi a baj, beszéljük meg. Egyszer elmondtam neki nagyon normálisan, erre megkaptam, hogy egy hülye qrva vagyok :D:D:D

2011. jún. 14. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Amelyik kutya ugat,az nem harap.

Rengetegszer tapasztaltam már.

Csak úgy heccből játszadoztam pasikkal,akiknek hatalmas szájuk volt előtte.olyanokat meséltek amin csak röhögtem és mondtam hogy ezt gondolod h el is hiszem.na és akkor jött a válasz nagyképűen,hogy akár meg is mutathatom,na és akkor én kezdtem kigombolni a nadrágját.erre ő:ht bocsi de inkább nem most.haha.ht vannak ilyenek.

2011. jún. 14. 16:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!