Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy mindig fáj neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek mindig fáj, ha ujjazom akkor is, ha csak hozzá érek akkor is, és kicsit pirosak a szeméremajkai néha. A méretem kb. 18 centi, nem mondom, hogy olyan hű de, viszont ha bedugom neki tövig, akkor már sikít szex közben és kiabál, hogy nagyon fáj meg ilyenek. Mitől lehet ez, hogy ennyire fáj neki? Minden pózban, de kutya pózban nagyon fáj neki.2011. jún. 14. 09:59
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy más áll a háttérben, mondjuk fertőzés. Én is kűzdöttem vele 9 hónap szünetet hagytunk emiatt, és most iszonyúan fáj, nem működik :(
2/7 anonim válasza:
Ha szűz akkor azért mert beképzeli magának plus nem lazul el kellően én is így voltam lazítsd el .. :D
3/7 anonim válasza:
azért ha 18 centit bedugsz tövig az már igencsak nyalogatja a méhszájat, ne csodálkozz, ha üvölt a fájdalomtól
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, a 18 centi nagy, nem lehet mindenkibe tövig tenni. Nekem már a párom 15 cm-e is súrolja a méhszájam, ami fáj. Próbálj óvatosabb lenni, és nem tövig nyomni, főleg nem rögtön.
5/7 anonim válasza:
Lehet,h nem elég nedves. Ha nem az akkor segíts rá nyállal! Sokat számít. És ne tövig nyomd,vagyis ne rögtön.
6/7 anonim válasza:
HA kipirodosodnak az ajkak, esetleg a háromszorosukra dagadnak,akkor fertőzés. Doki, aki kenőcsöt ír fel,amit neked is használnod kell.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is fertőzés! Én is úgy votlam, ahogy a barátnőd, pedig párom nem 18centis,(szerencsére, mert a mérete így is épp elég!) . Nekem is pirosak voltak a szeméremajkaim, hol előjött, hol elmúlt...próbálkoztam Canestennel, de csak ideiglenesen szűntette meg. Menjen el a barátnőd dokihoz, szedje ki amit felír (és ne feledkezzen meg a hüvely PH értékének rendbehozásásról sem -Vitagyn C), ne told be tövig, legyen jó hosszú előjáték és tuti nem fog fájni!
21/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!