Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Újdonságok? (tovább lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újdonságok? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni ,főleg lányok segítségét várom,de persze a fiúk válaszait is szívesen fogadom. 2 hónapja vesztettem el a szüzességem a barátommal. Az első nem ment olyan könnyen,de sikerült,és élveztem is. Azóta már kielégítettem a számmal is,azaz orálisan a barátom. Rendszeres szexuális életet élek. Nem régen-egészen pontosan tegnap- kipróbáltuk az anális szexet,ami elég kellemetlen volt a számomra. Nem tudom mi újat tudnék még mutatni páromnak,hogy még jobban felizgassam szex közben. Mit tanácsoltok? Nem vagyok finnyás,bármit bevállalok szinte. Kérem csak normális válaszokat,tippeket!!!
2011. jún. 14. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
két hónapja élsz szexuális életet és te már mindent megakarsz neki tenni. Na ne szórakozz már, ha így folytatod semmi új dolog nem marad és hamar rád fog unni.
2011. jún. 14. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok hogy 2 hónapja vesztetted l tegnap meg már ANÁL-ba toljátok.AMúgy meg igaza van elsőnek folyamatosan kell adagolni nem 2 hónap alatt mindent mert ráuntok.Hagyatkozz a fantáziádra.Fétish Kaja Jellmez Szereplős bármi lehet :D
2011. jún. 14. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem és 18 évesen volt az első análom, a párommal, akivel mai napig együtt vagyok...de azóta sem csináljuk minden nap...az mifelénk kuriózum, ha jó kisfiú volt,akkor megkapja...úgyis többnyire neki jó...de hogy 2 hónap alatt végig mentek a kama sutra-n elég kétségbeesett tettnek tűnik... 2 év múlva mi újat akarsz neki majd nyújtani? Jahh....hogy két év múlva már nem is lesztek együtt??? az más...

22L

22L

2011. jún. 14. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazuk van. Amúgy szerezzetek egy másik lányt, az bejön pasiknak, hogy egyszerre 2 csajjal lehetnek. És ha azt is mondja, h nem akkor is úgy van. Pasik.... Sztriptízelj neki,az is feldobja. Nem kell mindent megcsinálni 2-3 hónap alatt, baromi unalmas lesz majd később.
2011. jún. 14. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:

A kérdező:

Én normális válaszokat kértem volna,nem pedig lebaszásokat,hogy én ilyen vagyok...

2011. jún. 14. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem lebaszások, csk jótanácsok! (persze csak ha tartós kapcsolatot szeretnél)
2011. jún. 14. 12:17
 7/7 megmondom ***** válasza:
Szerintem senki nem b@szott le.Nem kell két hónap alatt ellőni minden puskaport,mert későbbre nem marad semmi.Én 19 éve vagyok együtt a nejemmel, de még a mai napig is majdnem mindig van valami új, amit kipróbálunk.Ne kapkodd el.Ez sem leb@szás volt, csak egy tanács.
2011. jún. 14. 12:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!