Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újdonságok? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni ,főleg lányok segítségét várom,de persze a fiúk válaszait is szívesen fogadom. 2 hónapja vesztettem el a szüzességem a barátommal. Az első nem ment olyan könnyen,de sikerült,és élveztem is. Azóta már kielégítettem a számmal is,azaz orálisan a barátom. Rendszeres szexuális életet élek. Nem régen-egészen pontosan tegnap- kipróbáltuk az anális szexet,ami elég kellemetlen volt a számomra. Nem tudom mi újat tudnék még mutatni páromnak,hogy még jobban felizgassam szex közben. Mit tanácsoltok? Nem vagyok finnyás,bármit bevállalok szinte. Kérem csak normális válaszokat,tippeket!!!2011. jún. 14. 08:33
1/7 anonim válasza:
két hónapja élsz szexuális életet és te már mindent megakarsz neki tenni. Na ne szórakozz már, ha így folytatod semmi új dolog nem marad és hamar rád fog unni.
2/7 anonim válasza:
Hát gratulálok hogy 2 hónapja vesztetted l tegnap meg már ANÁL-ba toljátok.AMúgy meg igaza van elsőnek folyamatosan kell adagolni nem 2 hónap alatt mindent mert ráuntok.Hagyatkozz a fantáziádra.Fétish Kaja Jellmez Szereplős bármi lehet :D
3/7 anonim válasza:
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem és 18 évesen volt az első análom, a párommal, akivel mai napig együtt vagyok...de azóta sem csináljuk minden nap...az mifelénk kuriózum, ha jó kisfiú volt,akkor megkapja...úgyis többnyire neki jó...de hogy 2 hónap alatt végig mentek a kama sutra-n elég kétségbeesett tettnek tűnik... 2 év múlva mi újat akarsz neki majd nyújtani? Jahh....hogy két év múlva már nem is lesztek együtt??? az más...
22L
22L
4/7 anonim válasza:
Igazuk van. Amúgy szerezzetek egy másik lányt, az bejön pasiknak, hogy egyszerre 2 csajjal lehetnek. És ha azt is mondja, h nem akkor is úgy van. Pasik.... Sztriptízelj neki,az is feldobja. Nem kell mindent megcsinálni 2-3 hónap alatt, baromi unalmas lesz majd később.
5/7 A kérdező kommentje:
A kérdező:
Én normális válaszokat kértem volna,nem pedig lebaszásokat,hogy én ilyen vagyok...
2011. jún. 14. 11:25
6/7 anonim válasza:
Ezek nem lebaszások, csk jótanácsok! (persze csak ha tartós kapcsolatot szeretnél)
7/7 megmondom válasza:
Szerintem senki nem b@szott le.Nem kell két hónap alatt ellőni minden puskaport,mert későbbre nem marad semmi.Én 19 éve vagyok együtt a nejemmel, de még a mai napig is majdnem mindig van valami új, amit kipróbálunk.Ne kapkodd el.Ez sem leb@szás volt, csak egy tanács.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!