Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezárt lábakkal tényleg könnyebb elérni a hüvelyi orgazmust?
Figyelt kérdés
üdv 21/L2011. jún. 14. 02:51
1/6 anonim válasza:
ebben nemvagyok biztos.. mi a barátommal már nagyon sok pózt kiprobáltunk már.. és mivel minden póz más helyet izgat odabent.. így nekem az öszes izgatott öszerázt lábbakkal meg max akkor tudsz sexelni ha hason fexel és a barátod úgy hatol be. de szerintem ez hülyeség hogy öszezárt lábbal könnyebb. a pasin mulik. :D hogymien jó :D
2/6 anonim válasza:
" a pasin mulik. "
A pasin legfeljebb az múlik, hogy neki mennyire jó.
3/6 anonim válasza:
Nálam igaz, de nem gondolom, hogy mindenkire ugyanaz lenne érvényes...
Egyébként háton fekve is össze tudod zárni a lábad, sőt úgy is, hogy te vagy felül... próbáld ki.
4/6 anonim válasza:
Háát lehet azt elérni így is meg úgy is :)
Ezzel együtt nekem az egyik kedvenc pózom a hason, összeszárt lábakkal a pasim meg rajtam és hátulról.
Igazándiból ő találta ki miután az elsőt szültem, asszem nagy volt neki a méretváltozás :(
5/6 anonim válasza:
11:37-es nagyon feltűnő méretváltozás lehet szülés után? :S
6/6 anonim válasza:
12:19 nek
Próbáld ki! :)
Idővel ugyan javul a helyzet, meg tornáztattam is, de sosem lesz már "olyan", mint előtte...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!