Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Napi 5 szex után Ti is fittek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 5 szex után Ti is fittek vagytok?

Figyelt kérdés
Írjátok oda a nemet és a kort!
2011. jún. 13. 23:07
1 2
 1/11 tsz-tag ***** válasza:
72%
eszednél vagy? utána lazán lenyomok egy 12 órás müszakot és még van időm elmenni kondiba majd 3 fogásos vacsit készíten majd jöhet az esti buli ahol további 5 kefélés és reggel még mindig annyira fitt vagyok hogy nemtudok elalduni
2011. jún. 13. 23:12
 2/11 tsz-tag ***** válasza:
jah és férfi 20
2011. jún. 13. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Persze. Utána csak felállok, megigazítom a hajam, ha esetleg összeborzolódott volna, és odasúgom a csajnak a nevem: "Bond. James Bond."

Pedro, 53, hím (csak mert a csajok szeretnek hímezni...)

2011. jún. 13. 23:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Komolytalanok vagytok xD

Mondjuk a pasik mindig fáradtak..

2011. jún. 13. 23:32
 5/11 anonim ***** válasza:

LOL

Az attól függ, ha ez napi 5 db 2 perces levarrás, még csak szuszogni sem fogok. Ha 5 hosszú, szeretkezés, orgazmusig... akkor Andersen lapozik.

De nem tudom, 5 normál sex egy nap, szerintem csak nagyon ritka részemről annyit nem is nagyon szeretnék.

L/29

2011. jún. 14. 05:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 eset történt meg

1. 5 alkalommal másztunk egymásra

2. 5 órán keresztül szeretkeztünk

Hát engem már jó indulattal lehetett csak emberi lénynek nevezni ...hogy utána bármi mást csináljak kizárt volt!

22L

2011. jún. 14. 09:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 5-nél királyabb egy olyan, ami után remeg mindened, még 3/4-ed órával is. Nekem ha edzés előtt vagyunk együtt a barátnőmmel ha csak 1-et is. Utána szar vagyok egész edzésen.
2011. jún. 14. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Az utolsónak: épp ezért tiltják az élsportolóknak (bármilyen nemű sportban) akár foci, vagy Forma 1 előtti nap a sexet, ugyanis a szervezet és a hormonok nem úgy dolgoznak, ahogy azt elvárják tőlük! :)
2011. jún. 14. 15:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen.fitt nyugodt,és kiegyensújozott
2011. jún. 14. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem bánom a szex jobb.
2011. jún. 23. 08:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!