Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy nem volt előjáték szex előtt?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy úgy szexeltetek, hogy nem volt előjáték? Úgy értem nem volt orál, csak így "egymásnak estetek"?

Vagy van olyan aki nem is szereti az orál szexet?

2011. jún. 13. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
vót mer adni kellett a malacnak enni
2011. jún. 13. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a csókolózás is előjáték ha szexelni akarok, és az mindig van..általában orál is,imádom adni és kapni is. Olyan viszont volt,hogy alig volt csók is, és már nem bírtam magammal, és nem volt orál csak durr bele...néha az is jó nagyon.

22/l

2011. jún. 13. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, mondok jobbat: rengetegszer volt már úgy előjáték, hogy nem volt orálozás, na, ehhez mit szólsz? :D

Amúgy volt már, nem volt időnk többre, szóval az egészet bele kellett sűríteni 10 percbe. De jó volt :D

2011. jún. 13. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
nem!szerintem az orálnak meg kell előznie az aktust. Hogy néz má ki anélkül?
2011. jún. 13. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az orál nem igazán előjáték kategória, igaz én nem kedvelem, de ha csinálnánk akkor is csak akkor, ha már volt előtte más, simogatás, csók, inkább ez az előjáték.
2011. jún. 13. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
tudod az előjáték az nem csak az orál :) és nekem mindig úgy van szex,hogy nincs előtte orál, mivél én nem szeretem.se adni,se kapni. szal ha előtte van előjáték akk az kézimunka :) de abból szeretek adni és kapni is.
2011. jún. 13. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Volt.
2011. jún. 13. 23:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Igaz, kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést. Tudom, hogy nem csak az orál az előjáték.

Mindenesetre köszi a válaszokat.

2011. jún. 14. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálunk olyan volt, hogy rám vetette magát, megdörgölte picit a mókust XD majd már be is akarta rakni, mire felhívtam a figyelmét, hogy ez nem a csoda lámpás, amit meg kell picit dörgölni és máris kijön a Gin!

Azóta ha nagyon kanos is, oda figyel,h na csak Aladdin-os legyen a bevezetés...

22L

2011. jún. 14. 09:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ha hátulról megszorongat, elkapja a mellem, megharapdálja a nyakam, belecsókol a fülembe az minek számít? :)

Mert van amikor én már ennyitől rögtön nedves vagyok és szétteszem neki egy gyors menetre...:) és az is nagyooon jó tud lenni.

De csak akkor, ha épp nekem is olyanom van!

Azért ha csak így lenne mindig azt nem hagynám szó nélkül.

De nem csak így van! :)

2011. jún. 14. 11:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!