Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjöhet az aranyér anális szextől?
Figyelt kérdés
Régebben előjött fűszeres kajától, de aztán elmúlt és sok hónapig nem volt vele gond, de aztán. 1hete kb megtörtént a dolog, és végén vérzett is kicsit, de elmúlt meg is nyugodtam, és erre rá kb 1hét múlva előjött aranyerem megint. :S Az biztos nem lesz oda bedugás, ha még egyszer elmúlik. :( Szóval magamnak köszönhetem?2011. jún. 13. 22:12
1/3 anonim válasza:
De elő ám! Inkább hanyagold az anált!
2/3 anonim válasza:
sőt! ha valaki sokat csinálja, gyűjtheti a pénzt öregkorára pelenkára
3/3 anonim válasza:
Ha amúgy is hajlamod van rá akkor bizony nem érdemes erőltetni!
Én is sokat gondolkodtam rajta mielőtt először megengedtem a pasimnak. Mondjuk ő nagyon óvatosan csinálja és rengeteg síkosítót használunk hozzá.
Eddig nem volt problémám, bár igaz nem ez a fő műsorszám :) de havonta-kéthavonta egyszer azért változatosságnak bedobjuk... főleg mert most már én is élvezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!