Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bírom így mégkevesebb ideig mint pl misszionban?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek is ilyen teste van,a puncija is totál ilyen csak sokkal szebb pofija van,mikor szexelünk nem bírom túl sok ideig így elég hamar van magömlésem,lehet azért is mert szűk a puncija nekem meg elég vastag és hosszú a farkam viszont ha hátulról d*gom meg akkor még ennyi ideig sem bírom mint pl misszionban mert annál ha pár perccel is de tovább bírom általában hátulról meg full hamar azon kapjuk magunkat hogy lüktet a farkam a puncijában és töltöm szépen tele a nedveimmel azt utána kihúzom belőle,kifolyatja mindet magából,kis pihi azt a következő menet csak nem tudom miért van ez másként hátulról mint pl szemből.
2011. jún. 13. 21:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez már kóros elváltozás, nézesd meg magad orvossal!
2/3 anonim válasza:
mert hátulról látod a fenekét,és ez nagyon izgatóan hat rád.
És azt is látod hogy csúszkál a farkad ki,be.
3/3 anonim válasza:
mert nem ismered a mondat végi pontok szerepét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!