Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hetente átlagban hányszor masztiztok és mennyi az az idő, ami után már nagyon kívánjátok?
Figyelt kérdés
ja és szerintetek a lányok hány százaléka masztizik? szerintem 98.2011. jún. 13. 21:33
1/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. :D Szerintem kevés őszinte válasz lesz, de cáfoljatok meg lányok!
2/11 anonim válasza:
nem tudom hány százaléka, de azt tudom hogy én minden nap szexelek és emelett 2-3x maszturbálok naponta, ezzel kapcsolatban tettem is fel kérdést ide, sokan azt írják nekem h ez már nem normális :)
3/11 anonim válasza:
ui: egyébként lányként engem is is érdekel h mennyit maszturbálnak és mennyit szeretnek szexelni a lányok
4/11 anonim válasza:
Hogy mennyi az az idő miután már kívánom azt nem tudom, az mindig más, volt mikor hónapokig nem csináltam, volt mikor naponta többször is. De most is pl már 2-3 hete nem csináltam és még nem érzek késztetést hogy kellene.
18l
5/11 A kérdező kommentje:
és ez nálad mitől függ? jó gondolom menstruáció is befolyásol, de pl ha napközben történik valami olyan dolog ami később eszedbe jut és felizgulsz rá akkor úgy spontán az esemény hatására vagy mitől függ? :)
2011. jún. 13. 21:49
6/11 anonim válasza:
Hát emberek meg te lány....nem tudom hogy nem lehet a szexet hetekig nem kívánni...Én 2nap után megőrülök még menstruáció közben is kivánom és szex után is még többet akarok. Nálam nincs olyan h párom ne tudna velem szexelni. :))
7/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nálam spontán jön....ülök a gép elött counter strike-olok vagy face-en lógok és egyszer csak eszembe jut, hogy hmm de jó lenne élvezni. Na és akkor rögtön csinálom
8/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy van, hogy hónapokig semmi, nem is érzek rá erős késztetést, és van, amikor naponta 2x is. Ja, és van, hogy valami napközbeni esemény miatt. 19L
9/11 anonim válasza:
általában kb. heti 4x szoktam.de nekem is volt már olyan,hogy 1 hónapig nem érzetem rá késztetést.nekem olyan 4-5 nap az az idő ami után kívánom.de ez is változó.
10/11 anonim válasza:
Ha a 21:49-es nekem jött; igazából passz mitől függ, ez még sose jutott eszembe, meg nem is igazán tudom. Ha napközben történik valami ami később eszembe jut, attól se biztos hogy annyira ráérzek, de azért előfordul :D De olyan is volt mikor menstruáció alatt jobban éreztem rá késztetést, és vérzés ide vagy oda csináltam :D De pl most van aki tetszik és ma már annyiszor gondoltam élvezetes dolgokra hogy uhh de nem volt a masztihoz kedvem, inkább maradtam a fantáziálásnál xD
21:46 voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!