Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináltátok már a szabadban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltátok már a szabadban?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? lebukás veszély? Párom szeretné vmi nyilvános helyen, változásképp, szivesen belemennék csak félek.
2011. jún. 13. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyne hegyek között :)
2011. jún. 13. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Csináltam már kicsit is, nagyot is.
2011. jún. 13. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Am mi van ha meglát valaki? Semmi! Jót röhög magában aztán haza megy és kiveri :D
2011. jún. 13. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
fel kell tolni az aautó elejíre és adni neki:(
2011. jún. 13. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, nem buktunk le, csak izgalmasabbá teszi :)
2011. jún. 13. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 2 nappal ezelőtt szexeltem életemben elsőnek szabadban, kint a réten, egy padon,hát én rettegtem, de nem jött arra senki, közel éjfél volt már, áááá nagyon jó.! Merem ajánlani :)
2011. jún. 13. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Én kétszer szexeltem szabadban.

Először az exemmel folyóparton egy koncert alatt. Nagyon jó volt, bár az egyik zenekarról lemaradtunk.

A mostani párommal elmentünk horgászni és egymásnak estünk a vízparton. Életem egyik legemlékezetesebb szeretkezése volt. Nagyon izgató, hogy bármikor megláthatnak.

18/L

2011. jún. 13. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:
én csináltam már a településűnk minden utcájában, folyóparton a fűzesben, erdőben, vonatmegálloban, réten,stb és jó volt sosem buktunk le!!!
2011. jún. 13. 23:29
 9/10 anonim válasza:

Igen, csináltam már a párommal, s éppen az volt az izgató, hogy fent állt annak a lehetősége, hogy bárki észre vehet. Egyébként folyóparton voltunk, s a biciklire terített pléd az egyik oldalról megoldotta hogy ne lássanak meg, másik két oldalról nagy volt a fű, a negyedik oldalon pedig mi láttunk ki az oda vezető utat, s így szemmel tudtuk tartani. A páromat zavarta egy kicsit, ő is félt, de nagyon bejött neki.

De ajánlom mindenkinek, ha félsz a lebukástól, akkor keresetek egy olyan helyet, ahonnan nem lehet belátni, s úgy helyezkedjetek, hogy észrevegyétek még időben, ha valaki arra jár.

2011. jún. 14. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi az utóbbi időben nagyon sokat szexeltünk a szabadba....A környéken az összes magaslest megjártuk... Egyszer volt olyan h jöttek kis vadászni, meg is láttak, de szerencsére nem ismertek minket!!! Egyböl föl a motorra, és tűz haza! :D
2011. jún. 14. 21:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!