Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok segítségét várnám, akik tapasztaltak már iylet. Szex közbeni zsibbadásotok, bizsergésetek volt-e? (vicces mintha szinte valami érzéstelenítő lenne. )
Figyelt kérdés
Úgy hiszem ez a 2. alkalom volt, hogy az arcom lábam, majd az ujjaim is elkezdtek bizseregni zsibbadni szex közben. Ez mitől lehet?
Nagyon fáradt voltam, görcsökkel, izomlázzal küzdve, de akartam neki egy jó estét szerezni, így 3/4 1 kor "neki kezdtünk". 1 óra elteltével már szinte nem éreztem az arcom meg az ujjaim zsibbadt ugrált kicsit abba is hagytuk, mert egyszeráen nem tudtam mivan. Elélvezni sem tudtam azután bár ez mellékes. Élveztem nagoyn jó volt, de kíváncsi lennék, hogy ez mitől lehet.
2011. jún. 13. 21:01
1/5 anonim válasza:
A feleségemnek egy jó G pontos orgazmus után mindig bizsereg az arcától a talpáig mindene.
2/5 A kérdező kommentje:
Apró fatal.
Pasi vagyok, csak elfelejtettem írni, aztán törölni akartam a topicot, de sikertelen volt. Nem igen vagyok járatos itt bocsesz.
2011. jún. 13. 21:13
3/5 anonim válasza:
Rájöttem az írásodból, csak jeleztem, hogy másnál is van hasonló dolog!
4/5 anonim válasza:
fúú nekem a talpam...főleg amikor elmegyek:D
5/5 anonim válasza:
Hali, nekem is ez volt, csak én hülye nem álltam meg és úgy lezsibbadtam hogy nem bírtam felállni :D eleinte jó érzés csak utána kicsit durva lett :) De utána olvastam a dolognak és a lényeg hogy a véred kalcium háztartása felborul. Ezen segíthetsz kalciumos pezsgőtablettával és (tudom hogy nehéz), de figyelj a légzésre, hogy legyen nagyjából egyenletes ;) Azóta nem fordult elő velem.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!