Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiábrándító ha egy csajnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító ha egy csajnak nagy hasa van? Nem lapos has, nem kis kerek poci.

Figyelt kérdés

Ha a pasi megszabadít egy csajt a ruháitól, és szembesül azzal amit lehet hogy ruhákkal még valamennyire el lehet takarni (nagy has, vastag combok, nagy popsi), elmegy a kedve a szextől?

Hosszú kapcsolatból léptem ki. Az ex előtt nem volt gond, ő így ismert. De nem merek ismerkedni, tartok attól ha le kell vetkőzni egy pasi előtt, hátra se nézve elszalad.

2011. jún. 13. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Kép az alakodról?

Hogy mi a helyzet.

Így nehéz bármit is írni.

2011. jún. 13. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenki szereti a csontcsikó lányokat.Ha az exednek tetszett,mért gondolod,hogy Ő a Földön az egyszem,akinek bejöttél.

Legyen nagyobb önbizalmad és ismerkedj.Aki pedig elkezd vetkőztetni,az tudja,sejti,mit fog látni.Egy kerekebb lány is tud nagyon szexi lenni,főleg ha a többi tulajdonsága is kerek.Csak még nem vagy túl az előző kapcsolaton.Ismerkedj,beszélgess,flörtölj.

2011. jún. 13. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Egyrészt h mit takar az h nagy. Másrészt ha csak megdugni akarom a csajt, akkor lehet h zavarna (bár akkor is csak extrém esetben sztem), de ha szeretem, akkor úgy tetszene, ahogy van.
2011. jún. 13. 20:27
 4/8 anonim válasza:

szextől tuti nem megy el a kedve, esetleg a folytatástól.. hogy egy kapcsolat elején mennyire lehet zavaró tényező, az szinte a lányon múlik.. ha azzal leszel elfoglalva, h takargasd magad, akkor neki is fel fog tűnni, hogy nem vagy megelégedve magaddal és netalántán még csúnyának is fog látni.. a megjelenéseddel és a viselkedéseddel ezeket a dolgokat mind kompenzálhatod, hidd el.

persze pasi függő is a dolog, de az általában az ilyenek túlontúl sokat foglalkoznak a külsejükkel, ami szerintem kiábrándító. (legyen ápolt, igen, de ne bájgúnár..)

2011. jún. 13. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen nem kell aggódnod, elvégre jobb esetben gondolom ha megismersz egy férfit nem azonnal az ágyába ugrassz! Márpedig ha valakivel összejössz, szeretitek egymást, kialakul a bizalom, ha csak megölel, megsimogat akkor is érzi azt, amit mondjuk a ruha rejt valamilyen szinten, így nem éri meglepetésként az, amit látni fog.

Az én párom pl a ducibb lányokat kedveli. Nem a kövéreket, a ducikat, akiken van mint fogni. Na már most én egyáltalán nem ilyen vagyok, szóval párszor már fel is tettem a kérdést, hogy mi a frászt keres mellettem!? :) A csípőmön van egy kis párna, de máshol nincs rajtam fognivaló. Igen, olykor megjegyzi hogy kéne egy kis poci, stb (persze sosem bántóan, csak olyan aranyosan), de azt mondta nagyon szeret és olyannak fogad el amilyen vagyok. Tehát fordított eset is létezik, szerintem ne aggódj! Ha valaki szeret, akkor nem fog hátat fordítani neked egy kis felesleg miatt, sőőt... még lehet szereti is hogy van mit fogni rajtad! :)

2011. jún. 13. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagy has - kis kerek poci - Ellentmondást észlelek xD Ha fekvőtámaszba nem lóg le a földig nincs gáz. De mi az a nagy? Csipőnadrágba rálóg a nacira? Vagy mi? :D
2011. jún. 13. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A nagy poci a legszebb szerintem!
2011. jún. 14. 07:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha elmegy e miatt a szextől a kedve dobd jó messzire...süllyesztőbe az ilyennel!!!!
2011. jún. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!