Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiúhaverom kinyalta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sunshine<3 kérdése:

Egy fiúhaverom kinyalta a puncim. Most hogy nézzek a szemébe?!

Figyelt kérdés
Házibulin voltunk egy barátunknál, részeg voltam, felizgultam és megkérdeztem egy haverom hogy megtenné e nekem...egyikőnknek sincs kapcsolata, de nem akarunk egymástól semmit...fiatalabb tőlem 1 évvel...azóta nem beszéltünk, de holnap suliban muszáj a szemébe néznem...mit mondjak?!!
2011. jún. 13. 20:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
Aha, szóval ha valaki egyszer ribanckodik, akkor az nem számít? Akkor ennyi erővel, ha egy embert nyírok ki, akkor nem vagyok gyilkos?
2011. dec. 15. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverd az emberölést a szexszel légy szíves. A kettő nagyon nagyon messze áll egymástól (az értelmes embereknél).

Plusz hányszor mondjam még, hogyha valakit kinyalnak az nem lesz tőle ribanc. Látszik téged vagy régen nyaltak ki vagy sohasem. Ideje lenne leszedni azokat a pókhálókat szivem.

25/F

2011. dec. 15. 19:21
 23/28 anonim ***** válasza:
35%
Szóval te odamész egy lányhoz, megkér hogy nyald ki, kinyalod és nem tartod ribancnak. Ő fura egy gondolkodásod van. :D
2011. dec. 15. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:
És jó volt?
2011. dec. 15. 19:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha nem olvastad volna figyelmesen barátokról van szó. Nyilván nem megyek oda egy vadidegen lányhoz és ő se úgy fogja kezdeni, hogy nyald ki a puncim, ha most lát először.

Légyszi máskor először gondolkozz és utánna válaszolj.

2011. dec. 15. 19:27
 26/28 anonim ***** válasza:

19:26-osra:

Hát hogy a fenébe ne lett volna jó neki. Nem lenne ennyire beparázva a holnaptól ha nem lett volna jó neki.

2011. dec. 15. 19:36
 27/28 anonim ***** válasza:
biztos emlékszik rá...
2011. dec. 15. 19:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Hát ha nem emlékezne akkor nem lenne most min vitatkoznunk.
2011. dec. 15. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!