Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a legjobb baráttal?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy fiú barátommal és azt hiszem érzek iránta valamit! Mit tegyek? Nem akarom őt elveszíteni...
Ő csak barátnak tekint...nem tudom mit tegyek:(
2011. jún. 13. 20:00
1/10 anonim válasza:
mondd el neki, hogy mit érzel és lehet, hogy lesz valami.
2/10 A kérdező kommentje:
részegek voltunk, bár nem túlságosan...és nem tetszem neki, már mondta többször is:(
2011. jún. 13. 20:03
3/10 anonim válasza:
Lehet én agyok naív de ez változhatott azóta, főleg az ominózus alkalom után.
4/10 A kérdező kommentje:
...vagy vége a barátságnak és elkergetem ezzel magam mellől,h megmondom neki! Tuti nem tudna belém szeretni ha csúnyának tart:(
2011. jún. 13. 20:06
5/10 anonim válasza:
Ha annyira csúnyának tartana, akkor nem feküdt volna le veled.
6/10 anonim válasza:
Azok ti lányok vagytok, akik nem tudtok beleszeretni olyanba, akit csúnyának tartotok. Fiúknál simán lehet barátságból szerelem, függetlenül attól h h néz ki a lány.
7/10 anonim válasza:
Hidd el, nem csak a külső számít. Lehet azóta is rólad álmodozik, csak nem akarja elrontani a barátságotokat.
8/10 anonim válasza:
igaza lehet az elottem szolonak....ugyh mihamarabb deritsd ki az o nezopontjat is:P.....
amiert regen vlmt ugy gondolt ah...attol meg valtozhatott a velemenye....
9/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi....de azt mondta egyik legrosszabb szexuális élménye volt, úgyh nem hinném:( Bár azt mondta nem miattam.....
2011. jún. 13. 23:20
10/10 anonim válasza:
akkor ez egy tapló paraszt már bocs
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!