Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik hogylehet titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik hogylehet titeket felizgatni de ugy nagyon h megőrülj egy nőért?

Figyelt kérdés
kort nemet írjatok
2011. jún. 13. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező: 22, férfi vagyok (a nőkhöz vonzódom!).

Lehet, hogy én speciel irreleváns vagyok ebben a kérdésben, ugyanis engem bármivel fel lehet izgatni ;) ,de azért mégiscsak válaszolnék, ha megengeded:

Az egyik legvonzóbb dolog egy nőben (a nőkben) a magabiztosság. Lehet egy nő akármilyen szép közelről, vagy távolról, de ha a mozdulatai, a beszéde, ahogy viselkedik nem sugall magabiztosságot, egészséges önismeretet, akkor a pasi (jelen esetben én) tudat alatt arra gondol, hogy: na jó, ma éjszaka még meggyógyítgatom a törékeny lelkivilágát, aztán majd találkozunk… egyszer… Viszont, ha a nő (jelen esetben te (remélem, hogy nő vagy)), magabiztosnak érzi magát (és ez a legfontosabb, mert nem elég csak annak mutatnia magát), azt az ember megérzi, s felizgatja, mivel hogy „nehezen becserkészhető zsákmány”, s ez mindig vonzó, és csábító. Viszont fontos: a túlzott önbizalom, könnyen távolságtartás érzését keltheti, ami idővel eltaszítja a prédádat – úgyhogy csak mértékkel ezt is.

Ej, de nagy király vagyok! Most pedig megyek és megfejek egy kecskét…

Sok szerencsét, és légy csábító, te bestia!!!

2011. jún. 13. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Az előző válaszadó vagyok, s az üzenetem első része lemaradt, valamiért, hát íme (bocs!):

1. válaszolótól kérdem: Milyen lénye van a párodnak? ... :)

Második, harmadik, és az összes többi válaszolótól (eddig): Egyáltalán voltatok már nővel? Vagy sajátkapura játszotok?

2011. jún. 13. 19:52
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ sajnos nekem semmi önbizalmam nincs
2011. jún. 13. 19:59
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Mi az, hogy nincs??! Önbizalmat bármiből lehet meríteni, sőt, már ahhoz is kell egy cseppnyi önbizalom, hogy leírd a problémáid, s utána elolvasd, és megemésztd az idióta, néha már-már sértő válaszokat!

Te szex istennő!!! Gyere hozzám feleségül!!!

2011. jún. 13. 20:22
 15/25 A kérdező kommentje:
igazából elvagyok árasztva a dicséretekkel télleg nap mintnap ismeretlenektől is meg minden és néha öntelt vagyok de néhha (most is)szarnak érzem magam
2011. jún. 13. 20:24
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Akkor ne gyere hozzám feleségül. Most jobb? :)

Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, a többi lényegtelen!

2011. jún. 13. 20:28
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

Itt vagy még, te lány? Nem?

Na mindegy, akkor ez az én búcsú dalom:

"...Tékozló angyal a magasban,

böffent, nincs baj, nincs haragban, senkivel.

G dúrban zúgják a fákon a kabócák,

hogy láss csodát, láss ezer csodát,

láss ezer csodát..."

2011. jún. 13. 20:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Masszírozd meg jól babaolajjal, hogy csöpögjön róla, majd kérd meg, hogy ő is masszírozzon meg téged, simuljatok össze,de engedj neki semmit, olyan kanos lesz, hogy belehal :D
2011. jún. 13. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Én nő vok,de én is úgy gondolom,h a magabiztosság nagyon fontos! Úgy lehet elcsábitani igazán a pasikat,meg amint már irták, a csillogó boci szemekkel! :)
2011. jún. 13. 21:06
 20/25 anonim válasza:
88%
Én úgy tudom a barátomat megőrjíteni,(még szűz vagyok) hogy csókolgatom a nyakát, simogatom a hátát, aztán egyre lejjebb simogatom..a férfiassága felé..Aztán szépen beindul Ő is, de nem engedem neki hogy a magáévá tegyen :P Ezzel meg tudom őrjíteni, de aztán kicsit engedek neki :) 15L
2011. jún. 13. 21:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!