Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan fájt a nőgyógyászati vizsgálat, miért van ez?
19 éves vagyok és először voltam nőgyógyásznál és iszonyatosan fájt mikor azt a kacsát betette. Ki kellett venni mert nagyon égetett, és abba is hagyta a vizsgálatot.
Nektek milyen tapasztalatotok van? Volt már akinek fájt? Mit csináljak hogyha legközelebb megyek, hogy ne fájjon?
Elhiszem, nekem is remegtek a lábaim, sőt mindenem amikor először voltam, de sajnos ez egy olyan dolog amit ki kell bírni, el kell tudni viselni. Teljesen ellazulni nem fogsz tudni, de azért nem mindegy hogy tudatosan igyekszel lazítani, avagy rágörcsölsz, hogy úristen mindjárt beteszi és az milyen rossz lesz...
Ha ragaszkodsz ehhez a dokihoz, akkor ha legközelebb mész kérd meg hogy adjon tanácsot mitévő legyél. Ha inkább másikat választasz, akkor mondd el hogy rossz élményeid voltak az előzőekben és minden általa hasznosnak vélt infót szívesen fogadnál... Normális nőgyógyásztól erre olyan tanácsokat kapsz, ami tényleg használ!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!