Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet egy kövér nőnek esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy kövér nőnek esélye szex-partnert találni a neten? Vagy a pasik csak a soványakra klikkelnek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 17:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

20:46

Molett vagyok és van társam...sőt az esküvőt tervezzük.

Mindamellett maximalista is vagyok,tehát vagy az a pasi kell aki nekem tetszik,vagy senki.Csak jó képű pasijaim voltak és 1 kivételével mindegyik komolyra akart velem tervezni...Azért ,mert valaki molett nem azt jelenti,hogy nem kell senkinek,egy molett ugyanúgy tud szexi lenni,és talán figyelmesebb is...

2011. jún. 16. 21:11
 12/23 anonim válasza:
Egy molett legalább nem duzzad az önbizalomtól. Én nem szeretem ha egy nőnek túl sok önbizalma van, mert az beképzelté teheti.
2011. jún. 16. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:
én nem vagyok beképzelt,de ismerek nálam jócskán "nagyobb" nőket,akiknek olyan önbizalmuk van,hogy okádok...kiteszik mindenüket(gusztustalan látvány),és olyan szájuk van,hogy kész...
2011. jún. 16. 21:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Én szívesen összejönnék egy kifejezetten nem sovány nővel. Próbáltam már, de eddig mindig elutasítottak. Ebből azt gondolom, hogy volt más, nálam jobb. Tehát van esélyed.
2011. jún. 17. 01:47
 15/23 anonim ***** válasza:

1. Minden csjnak jut pasi és szex is!

2. A kövér az mit jelent? 90kg vagy 190kg?

3. Én voltam molett csajjal, pedig sportos és jóképű srácnak tartanak. Jól lovagolt a csaj. Egyéjszakás, de nagyon jó volt! Lehet hogy veled is elmennék simán. Sok múlik az arcon. Egy szép kedves arc sokat számít.

Te hogy nézel ki?

28F

2011. jún. 17. 02:32
 16/23 A kérdező kommentje:

Na de hol van az a pasi aki nekem jut? Hónapok óta sehol semmi... 90-hez közelebb, na jó bevallom, 112kg.

Hogy nézek ki? Széles csípő, alsó hasizom mélyesn elrejtve (szóval van hasika rendesen), arcommal nincs gond, hosszú barna haj. Önbizalom nem sok.

39 éves vagyok, lehet hogy ez se segít:)

2011. jún. 17. 06:45
 17/23 anonim ***** válasza:
És te miért CSAK szexpartnert keresel,ha szabad visszakérdeznem??
2011. jún. 17. 09:32
 18/23 anonim ***** válasza:

én nagyon szívesen megdugnálak, ha jó vagy az ágyban akár rendszeresen is ;)

írj privit!

2011. jún. 17. 09:36
 19/23 anonim ***** válasza:
tessék kérdező! elég ha ide be írsz és jönnek... =) sok sikert!
2011. jún. 17. 10:39
 20/23 A kérdező kommentje:
Azért szex-partnert, mert egy bonyolult hosszú kapcsolat van a hátam mögött, ami nem szép véget ért, így egyelőre nem akarok belebonyolódni semmibe, a szex viszont hiányzik...
2011. jún. 17. 19:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!