Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mi tévő legyek a barátomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek a barátommal? :/

Figyelt kérdés
A héten lesz féléve hogy együtt vagyunk. 5 évig csak legjobb barátok voltunk, de egymásba szerettünk és azóta minden jó. Csak ő nem szívesen vállalja a "lány-szerepet". Hogy vegye rá?
2011. jún. 13. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a segged nem azért van, hogy oda bármit bedugdoss! a barátodéra is ugyanez vonatkozik
2011. jún. 13. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha azt akarod, h ne neked kelljen vállalnod a lány szerepét keress egy lányt. Megnyugtatlak a lányok örömmel vállalják a lány szerepet.

Ha ettől idegenkedsz, akkor ajánlom a vízbe fulladást, a tarkón lövetést, torkod elvágását stb. És ez a barátodra is vonatkozik.

2011. jún. 13. 16:33
 13/18 A kérdező kommentje:
pfffuuuj h mennyi köpedelem ember létezik :S megnyugtatlak titeket miszter normálisok, hogy ez az ország nem a melegek meg zsidók meg stb miatt tart ott ahol, hanem pont miattatok, akik nem tolerálnak semmit. nem vonulok fel, nem nézek ki b*zinak, itthon élem a BOLDOG életem egy szerető társsal és elfogadok mindenkit úgy ahogy ő szereti. Míg titket megfojt majd egyszer ez a sok gyülölködés :) hál istennek
2011. jún. 13. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:

ma 16:33 vagyok

Képzeld tolerálom az elfogadható dolgokat. Ebbe beletartozik a vallás, gondolkodás, zenei ízlés, politikai nézetek stb.

De azt nem vagyok hajlandó elfogadni, h vki összekeveri a segget a hüvellyel. Az 4-5 éves kisgyerek meg megkérdezi, h anyu az a két bácsi miért csókolózik? Ilyenkor mit mondjon egy szülő??? A gyerek meg azt fogja hinni, h ez teljesen normális. Még nem vagyok szülő, de nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, ha gyerekem lesz.

2011. jún. 13. 20:19
 15/18 A kérdező kommentje:
AZért csókolózik, mert szeretik egymást. Teljes szívemből örülök, h sem nekem, sem az ismerőseimnek nem ilyen a szűlöje! Mellesleg ha nem tűnt volna fel, odaírtam h otthon vagyunk csak együtt!
2011. jún. 14. 09:11
 16/18 anonim ***** válasza:

"AZért csókolózik, mert szeretik egymást. Teljes szívemből örülök, h sem nekem, sem az ismerőseimnek nem ilyen a szűlöje! Mellesleg ha nem tűnt volna fel, odaírtam h otthon vagyunk csak együtt!"

Tudod a kisgyerekek agya kicsit másképpen működik, mint a felnőttekké. Ha egyszer látja azt fogja hinni, h ez a normális és követendő példa. Ők csak utánozzák a felnőtt világot, azt csinálják amit a felnőttektől hallanak. Ők még nem értik meg, h a homoszexuálisok agya nem teljesen normálisan működik.

2011. jún. 14. 13:22
 17/18 anonim válasza:
40%

A héten lesz féléve hogy együtt vagyunk. 5 évig csak legjobb barátok voltunk, de egymásba szerettünk és azóta minden jó. Csak ő nem szívesen vállalja a "lány-szerepet". Hogy vegye rá?<-- ez volt a kérdésed.

-->ez a válaszom:

Én nem vetem meg a melegeket, mert nekem is van egy fiu haverom aki meleg (homoszexuális) de semmi bajom vele sőtt.... nagyon sokat segít az öltözködésbe.. tanácsokat ad a barátommal kapcsolatba .

Ha nem akarja a lány szerepet.. próbáld meggyőzni, hogy neki az miért lenne jó.. mond el neki mit hogyan csinálnál vele..stb.

Visszatérve: a sok b***m aki ide irogat és nem fogja fel ezt az egészet akkor az még k**va fiatal agyilag. Miért ti mit csinálnátok ha kiderülne ,(persze amikor már lesz gyereketek)hogy a fiatok meleg? Kiközösítenétek a családból kiutálnátok? meg a barátját is ?Lehet az éveinek egy bizonyos pontjáig (pl:20-23 ) a lányokat szeretnie sőt lehet velük testi aktusa is.. de utána találkozik egy olyan faszival akihez vonzódik mit tegyen ?

gondolkozzatok el mielőtt csak úgy vaktában írogattok

2011. jún. 17. 16:04
 18/18 anonim válasza:
40%
ja és 16 éves vagyok és lány:D
2011. jún. 17. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!