Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok önkielégítéstől, ki lehet égni?
Semmi gond. Élő példa rá a barátom. Neki 22 évesen volt az első, velem. Ő is ugyanezeket mondta, mint te, hogy megszokásból, 10 éve csinálja magának...és hogy az utóbbi években fél óra is kellett, hogy erekciója legyen. Velem annyira élvezi a szexet, hogy öröm nézni:) Első hónapokban pár mozdulattól elélvezett, korai magömlése volt, most is sokszor ki kell vennie, vagy 2 perc után biztos, utána kb 10 lökésenként.
Nyugi:) A kiégéstől kell félni a legkevésbé...sőt...annyira ki leszel indulva, mire oda kerültök a jövendőbeli barátnőddel, hogy parancsolni se bírsz majd magadnak;)
EZ lesz a legnagyobb gond... A korai magömlés. Reménykedj benne, hogy a párod eltűri egy 24 évesnek, hogy fél perc alatt elmegy.
Sportolj sokat, az talán segít.
Lehet veled van a baj. Talán sokat vagy otthon?
korai magömlés hahahahahahan
én szűz voltam 24 évesen, de amikor lett nőm, soha nem volt korai magömlésem, sőt, még kifejezetten nehezen tudtam elélvezni. na ez mitől lehet?
aki informálódik, elolvashatja, hogy igenis van ilyen is, aki a sok maszti után, az igazinál nehezen megy el, mert masztizva sokkal könnyebb elélvezni.
jah és hogy korai magömlés? neeem nálam ez a veszély nem fenyeget. tudok magamnak parancsolni...
Hetente csak 3x-or? na itt a baj ez nekem már a szenvedélyemmé nőtt az elmúlt 10év alatt. olyan mint a cigaretta, előtte feszült vagyok, utánna meg magányos. De eddig 5 nap volt a rekordom, amíg nem csináltam és hát elég nehezen viseltem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!