Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan aki szex közbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki szex közbe nagyon nedves és ha vadul csináljátok akkor hangosan "cuppog"? Titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a lányokat sztem jobban zavarja mint a fiúkat. a fiúknak csak bizonyíték arra h kívánja őket a nő.
2011. jún. 13. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyennél zavart, mert akkor fiatal voltam:-) Mostanra már nem zavar, mert tudom a pasinak jó és nekem is jó!:-)A pasiknak ez jó jel....élvezik
2011. jún. 13. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem egy 16 éves tapasztalatla fiúval szexelsz, aki esetleg nem tudja, mi ez, miért lenne gáz? Én nevetni szoktam az ilyeneken.
2011. jún. 18. 00:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!