Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen vagina, hüvely szerü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csorby kérdése:

Milyen vagina, hüvely szerü cuccot tudok othon készíteni, masztihoz kéne. (? )

Figyelt kérdés
csináltatok már hasonló dolgot amivel masztiztatok,és h miből?olyan kéne ami olyasmi érzést kelt mint mikor kefélünk..rem értitek,előre is köszönöm.
2011. jún. 13. 13:49
1 2
 1/12 Burny bácsi ***** válasza:
100%
Dinnyét meglékeled 20 centi mélyen, hogy bele férjen a répa. Másik oldalára meg fúrsz egy pici lukat, hogy ujjal be tudd fogni. Ha ez megvan, répa bele, luk befog és kész a szopógép. Jó szórakozást!:)
2011. jún. 13. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
WC papír gurigát tömj ki valamivel.
2011. jún. 13. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Maszti? Eléggé nőies, segglyukadba nem akarsz valamit feldugni?
2011. jún. 13. 13:53
 4/12 anonim válasza:
100%
Amatőrök... ott a varrógép :D
2011. jún. 13. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ez tényleg nagyon faja! Am sztem ezt nemcsak dinnyével lehet, hanem pl. tökkel, olyannal amivel Halloweenkor csinálják a lámpást, és ha kifurod akkor belül még jó puha is mint a punci és ha előtte napon volt akkor finom meleg belül! :)
2011. jún. 13. 13:54
 6/12 A kérdező kommentje:
khmkhmkhmkhm:-) dinnye,tök..xd nem akarom h a farjam mocskos,ragadós legyen..tudom utánn le lehet mosni..meg nincs is tököm,se dinnyén..más?amm kösz az eddigeknek:)meg írjátok pls.
2011. jún. 13. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogd marokra, az a legjobb.
2011. jún. 13. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer a kanapé illetszéseknél...beledugtam egy zacsit ahol a legszűkebb volt, telenyomtam testápolóval hogy csússzon majd bele a répát és megdugtam:D Tetejénén ha gondolod nyomd le, hogy szűkebb legyen:D Én elélveztem így párszor...fiatalság:D
2011. jún. 13. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Am meg:

[link]

:DD

2011. jún. 13. 14:17
 10/12 anonim válasza:
100%
fogsz 2 mosogatószivacot és közzéteszel egy gumikesztyüt a puha felükhöz. majd ezt az ujjakkal lefelé beleteszed egy üvegpohárba és a kesztyüt ráhuzod a pohárra. kész a műpina:D
2011. jún. 13. 14:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!