Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez, baj van, forduljak orvoshoz?
Ne aggódj én sem hagytam ám!
Úgy kezdődött, hogy időpontot kellett volna kérnem, de úgy gondoltam azért nem kérek, hogy egyet kérdezzek a dokitól. Az a doki volt bent, akinél születtem, leültem és neki kezdtem a mondandómnak.
Én: 9 napja, mikor szeretkeztem a barátommal éreztem egy pici fájdalmat, és onnantól kezdve mindennap volt egy-két csepp vér a fehérneműmön.
Ő: Minek kell ezt így kijelenteni?Gondoltam, hogy nem a katolikus kispappal voltál!! És miért nem jött előbb?!!
Én: Mert ezen a hétvégén kell megjönnie a menstruációmnak és nem tudtam eldönteni, hogy ez annak az előjele, vagy valami baj. (Ugyanazt a bunkó hangnemet vettem fel, amit ő).
Ő: Jól van, hát persze ez csak természetes... (Megnézte a rákszűrésemet és végül azt mondta a vérzés végével menjek vissza és KÉRJEK IDŐPONTOT!!!
Most szerinted/szerintetek ez normális?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!