Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel a menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel a menstruáció alatt lefeküdtünk és használtunk gumit! De 1 tűszúrásnyi helyen kilyukadt! De nem az elején hanem az óvszer olyan 13-14cménél! Most akkor lehet terhes ha menstruált?

Figyelt kérdés
Most akkor lehet terhes ha menstruált? Vagy ha ott fentebb lett 1 pici lyuk azon kijöhet a spermium?Értelmes válaszokat ha lehet mert fontos!
2011. jún. 13. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha menstruál attól még lehet terhes, ugyanis a spermium 4-5 napig is megél a hüvelyben. Ezalatt megtermékenyítheti a petesejtet.

Azt, hogy az óvszerből kijutott-e valami azt csak Ti tudjátok.

Tesztet mindenképpen csináljatok!

Remélem nem lesz baba!

2011. jún. 13. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet terhes. Ja, bizonyára túl, él a szerencsétlen spermium, négy-öt napot abban a brutál szembeforgalomban, a hüvely amúgy sem túl spermabarát közegében. Ráadásul annak az esélye is baromira kicsi, hogy menstruációt követő 5 napban ovuláció legyen, mivel az a 15. napra esedékes. Továbbá annak is kicsi az esélye, hogy oldalt távozni tudott volna a spermium, pont ezért van kitalálva a kis sperma tartó dudor a kondomon. Nem értem, hogy miért kell ijesztgetni az embereket. Annak az esélye, hogy most teherbe esett kb. milliárd az egyhez, magyarul 0, de azért oda kell írni, hogy lehet, mert az ángyom lányának, a vejének, a nagyanyjának, az unokahúgával ez történt.
2011. jún. 13. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
de az hogy lehetséééges,hogy egy tűszúrásnyi helyen lyukadjon ki??? elvileg úgy gyártják direkt őket,hogy ha szakad, akkor az egész szakad.. meg egyáltalán mi szakította volna ki úgy,hogy csak egy tűszúrásnyi lyuk van rajta?
2011. jún. 13. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
ezaz hogy én sem tudom!De utánna engedtem bele vizet és ott jött ki rajta némi víz!Nem szakadás volt csak 1 ponton volt kilyukadva!
2011. jún. 13. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Velünk is fordult már elő ilyen, hogy egy kis ponton lyukadt ki, ráadásul nekem pont ovum környékén, szóval mi nagyobb veszélyben voltunk, és vettem be 72 órás tabit, de nem lett semmi gond. Szerintem is nagyon nagyon picike az esélye annak, hogy teherbe esett, mivel pont most menstruál, ezután 13-15 nap múlva lesz legközelebb peteérése, akkor szabadul ki a petesejtje amit a spermium meg tudna termékenyíteni, de szegény kicsi spermium még ha ki is szabadult, és még ha a vérsejtecskék között fel is tudta magát furakodni a méhig, akkor is meghal 2-3 nap múlva maximum, szóval nem éli meg a peteérést, szóval ha a barátnőd teherbe esne, az maga lenne az isteni csoda... Szerintem nyugi, én az esemény utánit sem ajánlom, mert eléggé meg tudja borítani a hormonháztartást. Mindenesetre ha késik a menzesze 1-2-3 napot akkor csináljon egy tesztet, de szerintem az is csak azért lesz max, mert ezen fog idegeskedni. Tényleg nagyon kicsi az esély... Nyugi. :)
2011. jún. 20. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet de nagyon nagyon nagyon kevés rá az esély
2011. jún. 20. 08:32
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben!Köszönöm a meg nyugtató infókat! :)
2011. jún. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!