Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Kb 5 napja minden nap fáj a hasam,hányingerem van..valamikor reggel valamikor napközbe és hajnalban jön rám a hányinger. 2éve fogamzásgátlót szedek és természetesen használunk óvszert a párommal. Vagy csak bemesélem magamnak? Normális válaszokat várok. Köszönöm!
2011. jún. 13. 12:25
 1/6 WhiteLabel ***** válasza:

És mi ezt honnan tudjuk?

Menny el orvoshoz és megtudod.

De ebből leírva, akár kezdhetitek berendezni a gyerekszobát:)

2011. jún. 13. 12:27
 2/6 Burny bácsi ***** válasza:
Szerintem a gyógyszert és az óvszert bemesélted magadnak:)
2011. jún. 13. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint azt meséltem be magamnak,hogy terhes vagyok?
2011. jún. 13. 12:29
 4/6 lovelyne válasza:
Szerintem terhes vagy...de ezt majd az orvos megmondja!
2011. jún. 13. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi ezt nem tudhatjuk. Egyik sem véd 100%-osan, így az esély megvan rá.

Vegyél teszteket vagy menj el nőgyógyászhoz.

2011. jún. 13. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha fogamzásgátló és óvszer együttes használata mellett is sikerül teherbe esned, akkor csak gratulálni tudok hozzá. Erre irtó kicsi az esély. Persze nincs lehetetlen, de azért erősen kétlem, hogy terhesség van a dolog hátterében.
2011. jún. 13. 17:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!