Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szexeltem egy 16 éves fiúval?!
Most meg bűntudatom van mert én 21 vagyok:S
Nyugtassatok meg,hogy nem vagyok pedofil....
remélem lány vagy :D egyébként ha kívántad, és a scrác is, akkor nem értem mi a probléma.... 14 éves kor után szabadon élhető nemi élet mindkét fél beleegyezésével, tehát tényleg nem értem, hogy mi a gond. Ha 50 éves lennél, és 16 évesekkel kezdenél ki, az már nagyobb baj lenne! Az egy külön betegség, de az sem pedofília!
Pedofília= serdülőkor előtt, vagy annak kezdetén lévő gyermekekhez való beteges vonzódás!
Legyünk tisztában a fogalmakkal! [link] ---> nézd meg!
Ha már mindenképp parafiil kifejezést akarsz magadra hallani, akkor ezek alapján efebofil vagy :D
A két kezemet összetettem volna, az ég felé fordítottam volna az orcámat és remegő térddel halkan rebegtem volna hálaimát a jóistennek, vagy buddhának, vagy a nagy kozmikus spagettiszornynek ha 16 éves koromban elkap egy 21 éves csaj.
24/F
Bár most ugyanezt érzem egy 30-40 évessel kapcsolatban... nehéz ügy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!