Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök undorodna tőle, hogy a puncijába élvezzetek?
Figyelj, tök mindegy, hogy szerintünk hülyeség-e ez vagy sem. Őt zavarja, és ő a barátnőd. Szóval hiába háborogsz rajta. Vagy meggyőzöd ha tudod, vagy beletörődsz, vagy elhagyod.
Hiába szenvedsz egy anonim fórumon, attól nem lesz jobb.
"vagy beletörődsz, vagy elhagyod."
Ezt írtam.
Melyik részét nem sikerült értelmezned?
Megpróbálom még egyszer:
Teljesen lényegtelen, hogy az itt írogató emberek szerint ez normális dolog vagy sem. Szerintem pl. érdekes, én örülnék, ha a párom belémélvezhetne, de nem lehet, mert nem szedhetek gyógyszert.
De ennek ellenére itt a te barátnődről van szó. Hiába nem normális dolog szerintem, ha szerinte meg az.
Ha nem tudod meggyőzni (márpedig valószínűleg nem tudod meggyőzni, mert gondolom már próbáltad, mielőtt kiírtad a kérdést...), akkor két lehetőséged marad.
Vagy elhagyod, és keresel egy olyan lányt, akibe beleélvezhetsz.
Vagy beletörődsz és nem élvezel bele, és abbahagyod a vinnyogást.
Mi itt NEM tudunk segíteni. Elmondtuk a lehetőségeidet, az már a te dolgod, hogy mit csinálsz.
Bármilyen okkal szakíthatsz vele, ami neked fontos. Azért van egy kapcsolat, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Vannak dolgok, amiben egymáshoz csiszolódtok, és vannak, amikben nem. Az utóbbiak közül van, amit el tud nézni az ember a másiknak, és van amin nem tud túllépni. Ha számodra fontos, amin nem tudsz túllépni, akkor teljesen érthető a szakítás.
Igen, megkaphatod a szexmániás, stb. jelzőt, mert számára ez meg csak úgy képzelhető el, ahogy ő látja. Ekkor el kell mondani neki a fentieket, és hogy minden ember más, és másra vágyik, fogadjátok el, hogy ti ilyenek vagytok, ami neked nem jó, ezért vége.
"a kérdezőnek nem jó gumiban, ő gumi nélkül akar a punciba"
Ha a kérdezőnek nem jó gumiban, és a csaj emiatt szed tablettát, akkor a kérdező is elfogadhatja, hogy a csajnak meg nem jó, ha beleélvez.
De mint mondtam, ha neki ez így nem felel meg, lehet mást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!