Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha büdös van és a csajom azt kérdezi, hogy:FINGTÁL?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 09:38
11/31 A kérdező kommentje:
szentem meg az a helyes hogy fingtál
2011. jún. 13. 09:54
12/31 anonim válasza:
Gáz. Két okból isXD Ha jártál iskolába akkor tanulhattál róla, másik ok hogy nem illik fingani akkor sem, ha ez természetes. Az hogy valaki véletlen elfingja magát az érthető, de ha már utalt rá...... Hát elég gázos lehetsz haver. Az ilyeneket hívom disznóknakXD röff röff XD
13/31 anonim válasza:
nem illik fingani mások előtt*
14/31 A kérdező kommentje:
mé?
nem fogom benn tartani
2011. jún. 13. 09:56
16/31 anonim válasza:
Mekkora egy paraszt lehetsz-.-"Akkor legalább menj arrébb,ha a barátnőd előtt fingasz.
17/31 anonim válasza:
Nem írhatok olyat ami sértő, de erre csak azt tudom mondani, hogy a bunkók ilyenek. Mé én visszatudom?
18/31 A kérdező kommentje:
akkor legközelebb hangos lesz vagy rákenem valakire hogy ő volt:DDDDD
2011. jún. 13. 10:10
19/31 anonim válasza:
ha fingani akarsz, akkor legalább szeles helyen tedd.
amúgy meg gáz.
20/31 anonim válasza:
szerintem gáz. én vissza szoktam tartani. volt már, hogy kicsusszant, de akkor sem a barátom orra alá, vagy akkor kinyitottam az ablakot, vagy valami. ha te ezen vihogsz, meg ezzel a hozzáállással, amit te csinálsz... hát nem lehetsz valami IQ fighter. tudod, van egy viselkedési norma... még akkor is, ha te paraszt vagy. bár egyes parasztok jóval kulturáltabbak nálad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!