Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy van h nagyon kívánom a sexet, van hogy alig lehet rávenni? Pedig a barátom azért elég figyelmes, és jól előjátszik.
Figyelt kérdés
De van hogy tényleg egyszerűen nincs kedvem. Nem a fáradságtól függ elsősorban, az biztos :) Nagyon fáradtan is volt h nagyon kívántam.2011. jún. 13. 08:41
1/7 Burny bácsi válasza:
Aznap amikor félre kefélsz, természetes, hogy nem kívánod a pároddal is.
2/7 A kérdező kommentje:
Mért kefélnék félre? Olvastál te ilyet?
2011. jún. 13. 08:47
3/7 anonim válasza:
Az ember hangulata is sok mindentől változik. A szex is ilyen. A libidót valami mindig kiváltja és ha ennél a kiváltó oknál van valami erősebb inger, akkor nem kívánod a szexet.
4/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak már volt rossz tapasztalata megcsalás terén, sajnos tényleg egyre több nő is félrelép nem csak férfi.
Amúgy ez nálam is így van, valamikor iszonyatosan ki vagyok éhezve a szexre, máskor meg nem is érdekel.
Főleg, ha sok a munka és a stressz.
5/7 Burny bácsi válasza:
Köztudott, hogy a nők gerinctelenebbül hazudnak és ilyen esetben teljesen logikusnak tűnik, hogy a tünetet egy nem kívánt harmadik, negyedik, hetedik... okozza. Ha ilyen hullámvölgyeid vannak és nem lépsz félre, akkor vegyél egy terhességi tesztet, esetleg menj el nyaralni, hogy kikapcsold kicsit a hétköznap szarait. Pszichológust nem ajánlok, mert szart se tudnak.
6/7 anonim válasza:
Ez a hormonoktól függ. A peteérés közeledtével jobban kívánjuk, hogy a petesejt megtudjon termékenyülni(már ha valaki akar gyereket, de ez biológiai szempontból lényegtelen)és később csökken, bár nem tudom, hogy menstruációkor miért kívánom ugyanúgy nagyon, lehet akkor azért, mert tudjuk pár napig nem lehet, vagyis lehet csak nem célszerű!!!
7/7 A kérdező kommentje:
egyébként lehet h tényleg peteérés miatt van.
Terhes nem vagyok, védekezünk rendesen.
Nem hullámvölgyek, inkább hegyek :) Mert amikor kevésbé kívánom, akkor is rávehető vagyok, többnyire, csak akkor nem úgy néz ki h én támadok. De most pár napja alig hagyom szegényt XD
2011. jún. 13. 13:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!