Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a szex (lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fájhat a szex (lent bőv) vkinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Tehát eddig nem fájt...az utóbbi időben viszont az elején mindig fáj...meg olyan kellemetlen érzésem van:S...és lényegtelen az h be vagyok-e indulva...mert ha totál bevagyok, akkor is fáj az elején. Vkivel volt már ilyen? Mit tett ellene?:/
2011. jún. 13. 00:31
 1/7 WhiteLabel ***** válasza:

mondjuk az se mindegy hogy változott e valami, tehát uj pali nagyobb farokkal, esetleg mindig más..

De ha ugyanaz ugyanugy akkor doki.

2011. jún. 13. 00:33
 2/7 anonim ***** válasza:
a lelki állapotoddal gond van, ha mégsem, akkor a jelenlegi partnerrel...
2011. jún. 13. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy felfáztál? Menj el nőgyógyászhoz, mert számtalan oka lehet... Lehet ciszta, gyulladás, vagy akármi.. Nekem régen a ciszta miatt fájt..
2011. jún. 13. 00:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál...nincs semmi gondom...ugyan az a párom akivel előtte nem volt semmi gond. A kapcsolatunk is nagyon jó...nem szoktunk veszekedni sem.

Lelki állapot terén a családi gondok nem tudom h befolyásolhaják-e a barátommal való szexuális életemet.:/

Szerintetek?

2011. jún. 13. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:
befolyásolhatja, hogy ha a lelkedre veszed az otthoni dolgokat.én pl teljesen kizártam az otthoni zűröket, mikor a barátommal voltam, mert alapból nem viselt már meg. De ha téged megvisel az ami otthon az zajlik, akkor befolyásolhatja a szexuális életedet. Azt tudod, hogy a barátod szeret-e? mármint úgy értem h érzed, hogy szeret? mert ha ott is ingatag vagy akk meg főképp. de biztos szeret nyugii,nem úgy értem ;)
2011. jún. 13. 01:04
 6/7 anonim válasza:
Van amikor nekem is fáj. leginkább akkor érzem, amikor nem vagyok annyira ráhangolva a szexre. A vége persze indig jó:)Ha voltál orvosnál, akkor sztem ez lehet a baj. Próbálj meg valahogy kikapcsolódni, vagy romantikázzatok egy kicsit a pároddal:)nekem ez be szokott jönni
2011. jún. 13. 16:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Érzem h szeret...érezteti, ezzel sincs gond.:)

Ráhangolódva mindig rávagyok a dologra;)

Hát lehet h az itthoni dolgok azok amik miatt nem megy ugy ahogy kellene.

Köszi mindenkinek a válaszokat!:)))

2011. jún. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!