Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivan velem? Pedig szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velem? Pedig szeretem a barátomat, de valamiért féltékeny vagyok :S?

Figyelt kérdés

van pasim,mégis féltékeny vagyok egy haveromra. 17 éves és multkor mesélte h egy 14 (!!!) éves kis ribi teccik neki mert aza kiscsaj állitólag olyanokat ír neki hogy -Jó a tested:P meg ilyenek ... és szeretem a barátomat meg nem akarom megcsalni,de amikor a haverom mesélte hogy az a nyomulós kisány teccik neki,azt hittem elsírom magam :(

amúgy nem mondom hogy ronda meg minden .. régen szerelmes voltam belé csak nem mertem elmondani :/ erre most itt jön aza kis nyomulósgyerek,áááh -.-"

szerintetek mi van velem? néha azért szotam gondolni a haveromra,milyen lenne ha pl vele járnék ... ez megcsalásnak számít??

2011. jún. 12. 22:39
 1/6 Burny bácsi ***** válasza:
Ne erőltesd még a kapcsolatot...
2011. jún. 12. 22:41
 2/6 A kérdező kommentje:
nem erőltetek semmit :/ csak olyan fura érzés,amikor a barátom beszélget más lányokkal rá nem vagyok féltékeny,bár lehet,az csak azért van mert nagyonnagyon sokszor mongya hogy mennyire szeret meg nagyon ragaszkodó és biztosan tudom hogy nem csalna meg sose :) olyan mint egy kiskutya :3 de amikor megtudtam h a haveromnak egy másik lány tetszik,megszakadt a sziwem :( és emiatt most van is bűntudatom rendesen :S
2011. jún. 12. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
nem akarod véletlenül kisajátítani a haverodat?
2011. jún. 12. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:

öö :/

nem tudom .. igazából énse tudom mit akarok csak olyan fura .. nem rég még fülig szerelmes voltam a haveromba csak nem jött össze semmi mert nem mertem elmondani neki....lehet hogy ezért ki akarom sajátitani? :O

2011. jún. 12. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
valószínű...de ha van barátod,a haverod annál kevésbé fog észrevenni téged...
2011. jún. 13. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

de amig nem volt barátom,addigse vett észre :O

pedig néha volt hogy próbáltam neki adni a lapot,pl szemeztem vele meg ilyenek .. meg amikor kisebségi komplexusa volt,és azt monta h ronda,akor még direkt montam is neki h mééér pedig szerintem helyes vagy :$

vagy akkor tényleg ennyire bénán komunikálok a fiúkkal hogy észre se veszik hogy teccenek?? :S

2011. jún. 13. 11:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!