Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velem? Pedig szeretem a barátomat, de valamiért féltékeny vagyok :S?
van pasim,mégis féltékeny vagyok egy haveromra. 17 éves és multkor mesélte h egy 14 (!!!) éves kis ribi teccik neki mert aza kiscsaj állitólag olyanokat ír neki hogy -Jó a tested:P meg ilyenek ... és szeretem a barátomat meg nem akarom megcsalni,de amikor a haverom mesélte hogy az a nyomulós kisány teccik neki,azt hittem elsírom magam :(
amúgy nem mondom hogy ronda meg minden .. régen szerelmes voltam belé csak nem mertem elmondani :/ erre most itt jön aza kis nyomulósgyerek,áááh -.-"
szerintetek mi van velem? néha azért szotam gondolni a haveromra,milyen lenne ha pl vele járnék ... ez megcsalásnak számít??
öö :/
nem tudom .. igazából énse tudom mit akarok csak olyan fura .. nem rég még fülig szerelmes voltam a haveromba csak nem jött össze semmi mert nem mertem elmondani neki....lehet hogy ezért ki akarom sajátitani? :O
de amig nem volt barátom,addigse vett észre :O
pedig néha volt hogy próbáltam neki adni a lapot,pl szemeztem vele meg ilyenek .. meg amikor kisebségi komplexusa volt,és azt monta h ronda,akor még direkt montam is neki h mééér pedig szerintem helyes vagy :$
vagy akkor tényleg ennyire bénán komunikálok a fiúkkal hogy észre se veszik hogy teccenek?? :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!