Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van hogy csak a szex miatt vagytok együtt egy pasival?
kevés az ilyen a lány! én is épp azt kérdeztem hogy mennyire nehéz rávenni a lányokat a szexre és mind azt írja h csak a barátjával kefél mással nem
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..
én ezt csinálom két éve, mióta szakítottam a barátommal.
nem bírok azóta mást megszeretni, de a szexre igényt tartok.
viszont gerinctelen sem vagyok, hogy azzal etessem szegény srácokat, hogy szeretem őket.
megmondom nyíltan, mi a szitu, szexkapcsolat lehet, több nem, és kész.
eddig két szeretőm volt, közben ők találtak maguknak csajt, akik szeretik őket, akkor leléptem a színről.
szerintem ez így korrekt, és nem r.bancság. az inkább lenne az, ha hazudnék nekik nagy szerelmet.
a pasik meg szeretik, legalábbis két volt szeretőm mindig bevéd, ha valamelyik irigy csaj rosszat mond rólam.
egyébként mindkét kapcsolatom titokban volt.
19/L
ige,vannak ilyenek,bár sztem azok k*rvák. akármit írt az előző válaszoló,szerintem jó nagy rib@nc ,már bocsi ((:
szerintem meg egy nő tartsa meg a méltóságát,nem pedig kurvuljon,gondolom ilyen 50 éves korára majd egy kiélt prosti lesz,akin átment a fél város ;D
22:41
Ez teljesen korrekt. Mindenkinek szüksége van szexre, még a csajoknak is. Ha pedig nem jön el a nagy szerelem, akkor ne csináljon semmit, mert elveszti a tartását?
Ha az elején letisztázzák a felek, hogy semmi komoly, akkor rendben van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!