Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok van hogy csak a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van hogy csak a szex miatt vagytok együtt egy pasival?

Figyelt kérdés
Általában az olyna lányokat, akik így egyegy pasival nem járnak csak néha du*nak, azokat elitélik...de mondjuk, engem nem zavar...már mint én pont ezt szeretem, hogy nem kötelezem el magam, mégis minden jót megkapok, ami a testi dolgokat illeti...rajtam kívül még vannak ilyenek, vagy ez túl ribancság?? és ezt a pasik szeretik???
2011. jún. 12. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:

kevés az ilyen a lány! én is épp azt kérdeztem hogy mennyire nehéz rávenni a lányokat a szexre és mind azt írja h csak a barátjával kefél mással nem

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..

2011. jún. 12. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan kevés,csak hát ezt nem igen hozza nyilvánosságra senki,egyrészt mert ribancságnak tekinti, másrészt valamennyire akkor is fontos neki az a pasi, és akkor is fájna neki, ha nem tudná megtartani.
2011. jún. 12. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

én ezt csinálom két éve, mióta szakítottam a barátommal.

nem bírok azóta mást megszeretni, de a szexre igényt tartok.

viszont gerinctelen sem vagyok, hogy azzal etessem szegény srácokat, hogy szeretem őket.

megmondom nyíltan, mi a szitu, szexkapcsolat lehet, több nem, és kész.

eddig két szeretőm volt, közben ők találtak maguknak csajt, akik szeretik őket, akkor leléptem a színről.

szerintem ez így korrekt, és nem r.bancság. az inkább lenne az, ha hazudnék nekik nagy szerelmet.

a pasik meg szeretik, legalábbis két volt szeretőm mindig bevéd, ha valamelyik irigy csaj rosszat mond rólam.

egyébként mindkét kapcsolatom titokban volt.

19/L

2011. jún. 12. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

ige,vannak ilyenek,bár sztem azok k*rvák. akármit írt az előző válaszoló,szerintem jó nagy rib@nc ,már bocsi ((:

szerintem meg egy nő tartsa meg a méltóságát,nem pedig kurvuljon,gondolom ilyen 50 éves korára majd egy kiélt prosti lesz,akin átment a fél város ;D

2011. jún. 12. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ilyen, csak párkapcsolatban, szerelemben kapom meg azt, ami jó nekem.
2011. jún. 13. 01:51
 6/8 anonim ***** válasza:

22:41

Ez teljesen korrekt. Mindenkinek szüksége van szexre, még a csajoknak is. Ha pedig nem jön el a nagy szerelem, akkor ne csináljon semmit, mert elveszti a tartását?

Ha az elején letisztázzák a felek, hogy semmi komoly, akkor rendben van.

2011. jún. 13. 05:02
 7/8 A kérdező kommentje:
szerintem tökre igazad van...most azért mert nem jön el a szerelem gubbasszunk egy a sarokban, masz*izzunk videókra mert jajj ri*ancság...hát szerintem nagyon nem....és pontosan a te fajtáid mondják h ri*ancok, szóval pont itt a probléma...de miért is lenne ez ku*vaság??? a k*rváknak pénzt adnak és nem a szex miatt d*gnak, és itt ezekben a kapcsolatokban pont ez a lényeg , h te is akarod
2011. jún. 13. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Most a legutóbbi hozzászólásodat az én válaszomra írtad, mert ha igen, akkor kíváncsi lennék, hogy milyen is az én fajtám.
2011. jún. 14. 03:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!