Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lenne semmi komoly kapcsolat a láthatáron, akkor kezdeményeznél egy olyan lánynál, aki elképesztően jó nő, de nem tudnád vele elképzelni a hosszú kapcsolatot, ergo csak a szex miatt jönnél össze vele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 22:15
4/13 anonim válasza:
érzelmek nélkül tényleg szar,lehet még a végén nem sülsz el:) tapasztalatból szólok.
5/13 anonim válasza:
Hm. 5-ből 2, rosszabbra számítottam :P
6/13 anonim válasza:
Hali
Szerintem nem kellene kihasználni.Persze ,ha hagyja magát akkor összejöhetsz vele ,de ha jön komolyabb akkor mond neki ,hogy szerintem kihűlt a kapcsolat és lehetnénk barátok.
8/13 anonim válasza:
Igen. A jo dolgokat nem szabad kihagyni, mert eleted vegeig banhatod.
9/13 anonim válasza:
Mondjuk én nem vok járatos még ebben a sex dologba :/ de m1 én ugy gondolom h 1 ideig érzelemmel aztán majd a nélkül is mehet szerintem és hajrá:D
10/13 anonim válasza:
ez nem kérdés, persze hogy igen...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!