Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Szeretitek a párotokat orálisan kielégíteni?
Én is imádom a barátomat, és Ő is imádja nekem csinálni. Sajnos 3 éve próbálkozunk, hogy legyen hüvelyi orgazmusom is, eddig sikertelenül, így a barátom amúgy is mindig orálisan elégít ki. De látszik rajta, hogy nem kényszerből csinálja, hanem nagyon élvezi. Ha nekem esik, az az 1. dolga, hogy nyal és volt, hogy nem állt meg addig, míg kétszer egymás után nem élveztem el (pedig az kb 1 órát vett igénybe...)... És nyalás közben végig feláll neki, aztán mikor elélveztem, rakja is be...
Szeretkezés közben is sokszor "kiszáll" belőlem, és nekiáll nyalni, és nem is hagy szabadulni... :) Úgyhogy biztosan állíthatom, hogy imádja csinálni.
De én ugyanúgy imádom Őt orálisan kényeztetni, mindig az előjáték része, és néha én is "leszállok" róla, hogy kényeztessem kicsit úgy is :)
Amúgy én vagyok az 1. olyan barátnője, aki szereti, ha nyalják, és aki Őt orálisan kielégítette... :)
20/L
Én nem kimondottan szeretem, de a párom kedvéért megteszem. Nemkényszerből, vagy nem mert hanem elhagyna, hanem mert szeretem. Végül is nem esik rosszul vagy nem az a gond, hogy "undorodom" egyszerűen így érzem.
Viszont én nem szeretem annyira az orált, ha nekem csinálják...valahogy mindig jobban bejött az ujjazás, és a szex egyéb formái:)
Ez van
21-L
Nem szeretem, se oda se vissza.
24/N
Én nagyon szeretek adni és kapni is.A párom is nagyon szereti.Általában én csinálom többször,mivel néha csak úgy meglepem,letámadom.:)
21L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!