Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki magömlés előtt vagy szó nélkül élvezzem
tele a punciját?
2011. jún. 12. 21:40
Tudni fogja, h rá kb 1-1,5 percre lelankadsz..:'D
2011. jún. 12. 21:41
Én nem mindig érzem ott benn, mikor elélvez a barátom- a póztól függ, hogy érzem e. Viszont nem lehet nem észrevenni rajta- nyögés, sóhaj, mindig ugyanaz a mimika az arcán... Előtte általában azt nyögi "Szeretlek" - ebből szoktam tudni, hogy nemsokára elmegy, de ez sincs mindig. Szerintem felesleges szólni előtte- minek? Számomra csak illúzióromboló lenne, ha közölné, hogy "drágám, mindjárt elélvezek". Persze az más, ha kéjesen nyögi, hogy "mindjárt", vagy "ó" vagy hasonló, de úgy külön szerintem ne szólj. Eddig is a "puncijába" élveztél, ez is ugyanolyan lesz, vagyis talán még jobb :) Eddig se szóltál- most miért kellene? :)
Annyi, hogy nálunk mindig van kéznél zsepi/ WC papír, amit oda tudok rakni, hogy ne folyjon ki belőlem, és utána megyünk mindketten a mosdóba mosakodni.
20/L
2011. jún. 12. 21:44
Én mindig tudom hogy nagyjából mikor fog elmenni,nálunk azért vannak árulkodó jelek,nem szükséges,hogy bejelentse (bár néha van,h mondja,h nem bírom tovább). Azt is szoktam érezni,amikor belém lövell...hát az fantasztikus...nekem van,hogy attól az érzéstől lesz orgazmusom,így általában egyszerre szoktunk elélvezni.Szóval én lányként is mondhatom,hogy sokkal jobb gumi nélkül:)
2011. jún. 12. 21:50
5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen biztos még 100x jobb lesz csak így lehet belényomom és már lövellni fog a sperma belőlem,van egy olyan érzésem hogy túl jó lesz.
"Barátnőmmel a héten fogunk először szexelni úgy hogy nem kell húzni kotont"
MIVAN????? első alakommal is teherbe lehet esni! hány éves vagy? 12? amíg ezt nem tudod, szerintem hanyagold a témát..
2011. jún. 12. 22:16
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy első alkalom hogy koton nélkül!!!
Eéőbb értelmezd amit mások írnak utána pofázzál!
először is irigyellek!! :D na de szóval ha televágod a barátnőd punciját akk utána még sokáig fog kifelé csordogálni az anyag belőle, ergo a bugyija meg minden tiszta g.ecis lesz tőle és ez napközben kellemetlen is lehet a barátnődnek.. egyébként neki is az a jó ha benne mész el meg neked is
2011. jún. 12. 22:32
9/11 A kérdező kommentje:
Na igen tuti jó lesz:)Nálunk vagy náluk fogjuk majd csinálni mint eddig meztelenül így nem fog utána a bugyijába folyni mert valszeg megyünk zuhanyozni ha ilyen jó idő lesz így biztos mind kifolyik belőle mire felöltözik.
Az hogy ne csurogjon ki belőle, annyival megoldja hogy elmegy és a zuhanyrózsával kiöblíti magát háromszor kb és a probléma megoldva:) Amúgy nyugodtan élvezhetsz, szerintem is illúzió romboló ha szólnak előtte:) A férjem csak annyit szokott mondani átlagba hogy picim-picim-piciiiiiim :D Imádom a hangját imádom mikor elélvez,számomra az a legjobb pillanat:)Jah és jó szórakozást nektek:)
2011. jún. 13. 00:09