Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szex vizuális oldalát nézzük, akkor szerintetek is jobban mutat egy pénisz egy helyes fiú fenekében, mintha pl egy nagy vaginában harangozna?
Figyelt kérdés
De most komolyan. nem melegségből kérdem, hanem csak érdekességképpen. kit néznétek szívesebben:
1) egy 18 éves szép, ápolt, cuki fiút.
2) Őt: http://www.youtube.com/watch?v=SZMzh8uDJEc
Az olyan válaszok hogy egy harmadikat, ne jöjjenek. akkor inkább ne is írjatok. És légyszí, csak nyugodtan!
Peace!
2011. jún. 12. 20:58
11/15 anonim válasza:
Mindig azt szoktam mondani, hogy egy jó pasinál csak kettő lehet szexibb. ; D
12/15 anonim válasza:
Engem már sokszor leb*ziztak, pedig nem vagyok az. Sztem undorító ez nagyon, de ha csak 2 dolog között választhatnék, akkor inkább a videó elején szereplő fiút nézném f*sszal a s*ggében, mint az öreg nőt:S Mondjuk tényleg elég beteg vagy. Erre a videóra gondoltam:
13/15 anonim válasza:
Gondolom a kérdező inkább csak az együttest akarta reklámozni. Nem is tudom mit írjak. Ha napközben találkozom ezzel az egésszel egyből átlépek rajta. Először azért hallgattam, mert nem akartam elhinni, hogy létezik ennyire pocsék. Aztán sok másikat megnéztem és rájöttem, hogy nem is rossz. Csak a kezdeti sokkon kellett átlendülni, ami nagyon nehezen ment, legalábbis nekem :)
14/15 Glambert^^ válasza:
cuki fiú :D egyébként te meleg vagy,már bocs?(Nem mintha lenézném a melegeket,például az egyik kedvenc sztárom is meleg,Adam Lambert)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!