Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek milyen a legideálisabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a legideálisabb szex? Lépésről lépésre írjatok, főként előjátékra értem!

Figyelt kérdés
Hátha ichletet kapok. :)
2011. jún. 12. 20:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
Erre végzel önkielégítést?
2011. jún. 12. 20:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem, hanem tervezen a párommal az első együttlétet, és szeretném, ha romantikus lenne.
2011. jún. 12. 20:58
 3/12 anonim válasza:
64%
Akkor meg, ha romantikusat akarsz, ne akard előre megtervezi sem. :) Majd jön magától.
2011. jún. 12. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
ezt nem kell tervezni
2011. jún. 12. 21:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Már most szorongok...de remélem minden jó lesz! :)
 6/12 anonim válasza:
És mitől szorongsz?
 7/12 A kérdező kommentje:
hogy nem azt nyújtom neki, amit Ő szeretne, vagy Ő élvezne..
2011. jún. 12. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne görcsöljjjjj!
2011. jún. 12. 21:09
 9/12 anonim válasza:
Ha szeret, akkor már a lényeddel olyat nyújtasz neki, amit élvez.
2011. jún. 12. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szorongsz, akkor még nincs itt az ideje! Ne tedd meg úgy, hogy a lelkedben nincs minden rendben! Az oké, ha egy kis izgalom van az emberben, de ha félsz, szorongsz, akkor hiába tervezed meg bármilyen szépre, nem lesz az igazi. Várj még vele kicsit. Nekem pl. 1 év kellett hozzá, hogy odáig jussak, hogy minden porcikámmal akarom, és egy cseppnyi félelem, szorongás nincs bennem, csak a Szerelmem iránti vágy... És azóta se bánom, hogy akkor történt meg, mert azóta is Ő a párom, és életem legcsodálatosabb éjszakájaként emlékszek vissza rá.

Egyébként nekem a legideálisabb SZERETKEZÉS az, ami a Szerelmemmel történik, igaz szerelemből- azaz szerencsére az összes ilyen :)

Hogy milyen volt az 1.? Én szexi fehérneműt vettem, a barátom pedig telerakta a szobáját gyertyákkal, és a kedvenc közös zenénk szólt közben... Nagyon gyengéd és figyelmes volt velem, hosszú előjáték volt, sok orállal. Aztán mikor behatolt, a fülembe súgta közben, hogy "szeretlek"... Bár nagyon fájt a behatolás, és emiatt kihúzta, én kértem, hogy folytassa, mert akartam ŐT érezni magamban. Így folytatta, és pár perc után elkezdtem nagyon élvezni. Órákon át szeretkeztünk, többféle pózban is. Orgazmusom nem volt, bár azon azóta (2,5 éve) is dolgozunk... Életem leggyönyörűbb éjszakája volt, sosem fogom elfelejteni. De azóta is minden szeretkezés csodálatos, mert minden alkalommal a Szerelmemmel élhetem át a szerelmünket egy magasabb fokon :)

20/L

2011. jún. 12. 21:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!