Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nagyon visszataszító az ágyban, ha a lánynak narancsbőrös a feneke és a combja?
Ez a kérdés annyiszor volt már..
És minden nőnek narancsbőrös a feneke..a nők oda raktároznak, ez így van rendjén.
Nem visszataszító, mert ha szereti a lányt akkor elfogadja úgy ahogy van.
De tenni is lehet ellene még akkor is, ha nem 100% lesz az eredmény utána. Pl kerülöd a zsíros-olajos ételetek, chipset, mekis kaját, csokikat, gumicukrot, mesterséges ételeket. Helyette sok vizet iszol, zöld teát , zöldséget gyümölcsöt eszel és aránylag próbálsz helyesen étkezni. Állítólag a szauna is jó rá(mert méregtelenít). Sportolj valamit, pl fuss, vagy biciklizz. Otthoni torna is megfelelő rá.Hideg-meleg váltakozózuhany.
De persze fontos az, hogy ne válj megszállottá, mert ha mindig azt nézed, hogy 'jaj hol van még narancsbőr?' akkor mindig azt fogod látni, hogy nem javult semmit(pedig amúgy lehet,hogy javult). Szóval nem szabad, hogy rögeszmévé váljon:). Én amióta nem foglalkozok vele, azóta mintha halványult volna. Persze mostanában zöld teát szoktam inni (ez méregtelenít), éhgyomorra idd.
Ja és a narancsbőr a zsírszövetek felhalmozódása..Sajnos a nők azért hajlamosak rá, mert ők alapvetően több zsírt tudnak tárolni, mint a férfiak.
De ezeket a zsírsejteket szétlehet 'törni'. Pl zuhany alatt csípd össze a két kezeddel a narancsbőrös felületed, és masszírozd felfelé,kifelé azt a részt.
Nem, a fiúk nem veszik észre, pláne az nem, aki szerelmes beléd :) Nekem nemcsak narancsbőrős az egész fenekem és combom, hanem tele van striákkal is, sőt azzal még a vádlim is. Én undorítónak találom, és próbálok is ellene tenni- sportolok, nem eszek zsírosat, sokat iszok... Mégse múlik el. Sőt, ahogy nőttem a striák úgy jelentek meg rajtam egyre több helyem. Amúgy nagyon vékony, törékeny alkatú vagyok... Egyszer megkérdeztem a barátomat, hogy nagyon undorítónak találja-e, és az volt a válasza: Te miről beszélsz? :D Észre se veszi, és miután "megmutattam" neki, azután se érdekelte. Aztán azt is megkérdeztem, hogy akkor se fog e undorítónak találni, ha a terhesség alatt a hasam is csupa stria lesz, mivel az eddig tapasztaltak alapján, 1 cm növekedéstől bárhol (hízás, vagy hossznövekedés) egyből srtiás lesz a bőröm. Erre is azt válaszolta, hogy akkor is én leszek neki a leggyönyörűbb és legszexibb lány a világon (3,5 éve vagyunk együtt) :) Úgyhogy hidd el, ha egy fiú igazán szeret, akkor bárhogy is nézel ki, mindig Te leszel számára a tökéletes :)
20/L
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
a striákat nem nehéz eltüntetni írj ki ide egy kérdést és elmagyarázom hogyan kell :)
kell hozzá 2-3 hónap de megéri és természetes is
Miért kellett ehhez külön kérdést kiírni?:-D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..
Csak belinkeltem, nem én írtam ki.
Nagyon köszönöm a kommenteket, ebből a szempontból megnyugtattatok:)
Viszont a másik problémám, hogy az utcára nem merek olyan ruhadarabokat (szoknya rövidebb nadrág ) felvenni, mert hogy néz már ki hogy egy korombeli 18 éves lánynak narancsbőrös a feneke..anyukám 45 éves két gyereket szült és neki alig van...nagyon cikinek találom:((((
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!