Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy a pasi tényleg szerelmes e belém? ők mit éreznek ilyenkor? Sokat gondolnak a szerelmükre?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:29
 1/5 Moszuke ***** válasza:

mi férfiak egy vágányú aggyal rendelkezünk.

ami azt jelenti, hogy egyszerre CSAK egy dologra vagyunk képesek koncentrálni.

tehát ha a pasid melózik akkor nem rád gondol hanem a feladatára.

ha sportol akkor sem rád.

ha kockul akkor sem rád.. stb-stb..

érted? tehát nem sokat gondolunk a szerelmükre, csak akkor ha épp nem csinálunk semmit és nézünk ki a fejünkből.

és, hogy mit érzünk?

eufólikus perverz örömöt ha meglátjuk ŐT, epekedve várjuk, hogy átöleljen és adjon egy jó nyálas csókot és azt mondja, "egész nap rád gondoltam, úgy örülök, hogy végre itt vagy, szerelmem!*jó szorosan átölel*"

és a szerelmünknek minden sértést és egyéb rossz dolgot elnézünk. ennyi

2011. jún. 12. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én lány vagyok, de épp az imént mondtak nekem olyat, amit nem tudok másnak értékelni mint szerelemnek. szóval annyi az egész hogy 3 évig szerelmes voltam a srácba, majd jártunk és lefeküdtünk, de ő felment pestre tanulni és nem tudtunk találkozni egy csomó ideig a szex után ami 3hónapja volt( ő vette el a szüzességem) és az imént írta le smsben, hogy mióta volt az köztünk nemtudod más lánnyal együtt lenni. a teste kívánta de a lelke nem. szerintem ez talán az, bár magam sem tudom
2011. jún. 12. 20:36
 3/5 Moszuke ***** válasza:

hát ja.. ez valami olyasmi:)

de lehet etetést is.. de ha őszinte az sms akkor ez "az"

2011. jún. 12. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy etetés, gondoltam én is erre, csak igazából nem lenne értelme etetni engem.. de nemtudom remélem nem etetés:D
2011. jún. 12. 20:53
 5/5 anonim válasza:
én mindig rá gondolok ha sportolok,ha dolgozok legfeljebb el lesz cseszve a munka de akkor is csak rá gondolok... :) remélem ő is rám gondol 15/F
2011. jún. 17. 12:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!