Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtad meg? (marmint hogy nem a golya hozza. )
A gyermekem meg jarni sem tud, de en ideje koran szeretnem megtudni, hogy mikepp kell egy gyerkocot felvilagositani. Annak idejen morzsakat kaptam informacio gyanant, kb. 4 lepcsoben:
1. anyu kitero valaszai a gyerekcsinalas mikentjerol. A negyeshatos vilin kerdezgettem, ugyhogy nem csoda, hogy nem birt valaszolni, de annyi kisult belole, hogy a papanak es a mamanak egyutt kell akarnia. (Szegeny mami, de ciki lehetett.) Ettol valami transzcendens dolgot kepzeltem el. (9 eves koromban.)
2. Anya adott egy Golya hozza? c. konyvet, amiben az alkatreszek pontosan meg voltak magyarazva, de egyeb nem. (10 evesen.)
3. Az osztalytarsnom szo szerint ezt mondta a napkoziben: az en szuleim haromszor dugtak, mert mi harman vagyunk testverek. Hogy mit dugtak el a szulei es hova azt nem mertem visszakerdezni. (9 evesen szinten.)
4. Egy masik osztalytars "tudtad, hogy a fiunak at kell szakitania a szuzhartyat, ahhoz, hogy gyerek legyen? (12 evesen)
Aztan jott meg egy-ket elejtett megjegyzes, es osszeallt a kep. Hiaba no, en egy zseni vagyok...:-))))))) De mikor osszeallt, majdnem elajultam az undortol....
Szoval veletek hogy volt? Es mikor? Mennyi idos korotokban?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!